יש לכן רעיון?

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר דירות לזוגות מטופלי פריון שנצרכים לשהות בקרבת בתי החולים..
אנשים שנותנים יחידות בהתנדבות וללא תשלום
רציתי לשלוח להם לר"ה שי קטן ומביע תודה.
משהו בעלות מינימלית כי אני מממנת את זה מהכסף שאין לי ;)
יש למישהי רעיון בשבילי????? לא מצליחה להגיע לרעיון לא טיפשי ומספיק מביע....

• הוסף לסימניות
וואוו, לא ידעתי שיש היום דבר כזה,
בזמנו כשאני הייתי צריכה לא היה...;)
כל הכבוד!
ומשהו לר"ה לעניות דעתי גם אם זה לא יהיה משהו מפוצץ, אלא כרטיס ברכה מעוצב יפה עםברכה מביעה, העיקר זה הכוונה ותשומת הלב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר דירות לזוגות מטופלי פריון שנצרכים לשהות בקרבת בתי החולים..
אנשים שנותנים יחידות בהתנדבות וללא תשלום
רציתי לשלוח להם לר"ה שי קטן ומביע תודה.
משהו בעלות מינימלית כי אני מממנת את זה מהכסף שאין לי ;)
יש למישהי רעיון בשבילי????? לא מצליחה להגיע לרעיון לא טיפשי ומספיק מביע....
מה הסכום שחשבת עליו?

• הוסף לסימניות
לא חשבתי עדיין על סכום.
תלוי מה שאני אחליט...
אולי באמת כרטיס ברכה יפה ומביע מספיק בשביל "תודה"
הבעיה שאני ממש גרועה בניסוח ;) :(
אני בטוחה שאם תעלי בחכמת נשים את זה יהיו שם הרבה שיסכימו לעזור לך לכתוב ולעצב בהתנדבות.
הן מדהימות! מנסיון

• הוסף לסימניות
אולי עיצוב חמוד קטן של שוקולד ומגבות (אפילו זולות, 2-3) לפעמים שילוב צבעים
מעניין עושה יותר רושם ממשהו יקר.

• הוסף לסימניות
לפעמים משהו שיכול להיות ליחידה כמו תמונה או מראה יש המון דברים זולים מאד בחנויות כמו מקסטוק[10-15שח]
לייק ענק על היוזמה

• הוסף לסימניות
יש כבר ברכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה