עזרה יש למישהו אפליקציה של פרוג לפלאפון?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בחנות פליי ואין כזה דבר
בוודאות יש דבר זה
אשמח שמישהו יעלה זאת לכאן
די דחוף לי
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אין עדיין אפליקצייה, אבל יש אפשרות לעשות קיצור דרך לדף האתר של פרוג שיופיע כאייקון על המסך של האפליקציות.

• הוסף לסימניות
היה בעבר אפליקציה לפרוג שהייתה בחנות של גוגל פליי אבל היא כבר לא פעילה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג ?
1. האם אפשר להתקין בפלאפון שלכם התקנה מבחוץ כלומר קובץ apk?
2 אם כן תורידו את הקובץ למחשב מה שהעלתי למעלה
3 תחלצו את הקובץ למחשב winrar
4 תחברו את הפלאפון למחשב או לשלוח בבלוטוס לפלאפון
5 תפתחו איפה ששמתם את הקובץ ולהתקין
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
בטאבלט של הדרן אני יודעת שאפשר לבקש מהם ואז הם דמים.
ז’’א שיש אפליקציה, רק שהיע לא ב’חנות’ הרגילה אלא צריך חריגים בשביל זה

• הוסף לסימניות
כן, אבל זה אומר שהאפליקציה קיימת.
איך למצא? זו כבר שאלה אחרת... אבל לפחות תדע שזה משהו שקיים ולא תתלבט האם יש כזה דבר או אין.

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה קיים , פשוט כי היה לי את זה בפון הקודם ,עכשיו אני לא מצליח למצוא.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
גם לי היה אבל לפני כמה שבועות לא הצלחתי ל9תוח אותה ומחקתי
ומאז אני לא מוצאת להתקין שוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה