מכונת כביסה יש למישהו המלצות או דיס המלצות על מכונת כביסה Miele W 3240

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
'מילה' לא צריכים המלצות של אף אחד מאיתנו.
בדרך כלל כי אין לנו כסף לקנות אותה.
ידועה בתור המרצדס של מכונות הכביסה.
למישהו יש המלצות או דיס על מרצדס? (חוץ מלחשבון הבנק כמובן...;))

• הוסף לסימניות
'מילה' לא צריכים המלצות של אף אחד מאיתנו.
בדרך כלל כי אין לנו כסף לקנות אותה.
ידועה בתור המרצדס של מכונות הכביסה.
למישהו יש המלצות או דיס על מרצדס? (חוץ מלחשבון הבנק כמובן...;))

בדיוק מה שרציתי לכתוב. מילה זה מיוצר בגרמניה ולא ב"אירופה" שזה שם כולל לטורקיה וסלובניה וכו'.

ומי שרוצה לבדוק בעצמו ולא להאמין למוכר, טיפ קטן:

כשפותחים את הדלת של המכונה יש על המכונה מדבקה ובה כתוב ארץ ייצור קיבולת וסל"ד. סלד גבוה כמו 1200 או 1400 מומלץ שכן הוא מראה על מנוע חזק.

• הוסף לסימניות
המוכרת שדרכה אני קונה את כל מוצרי החשמל הפסיקה להמליץ על מילה מאחר והאיכות שלה כבר לא אותו הדבר כמו פעם והחלקי חילוף שלה יקרים להחריד

• הוסף לסימניות
לי יש קניתי יד שניה
מעולה!!
רק קצת קטנה

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
לי יש חצי שנה לבנתיים מעולה
לדעתי גם בוש מצוינת

• תודה
  • הוסף לסימניות
המילה הכי איכותית,
אם כי ממש לא מה שהיה פעם.
רק קחי בחשבון שכל ביקור של טכנאי,
או חלקי חילוף-
עולה הון תועפות.
ויש היום מכונות מעולות בשוק במקום,
עם אופציה לתקן גם :)

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא היה תקלה ממש אחרי שקניתי והבאתי טכנאי לא של החברה ולא עלה יקר בכלל
אבל זה היה ממש חלק קטן
מאז כבר כמה שנים עובד חלק

• תודה
  • הוסף לסימניות
לי יש אותה
היא מעולה..

• תודה
  • הוסף לסימניות
לאמא שלי יש מכונה של מילה,
היא טובה, אבל התיקונים שלה מאד יקרים

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה