התייעצות יש למישהו רעיון לשם חיבה ליהודית - לא דיתי?

• הוסף לסימניות
די..... תגלי!;) מתחת אותי
איזה שם של בן יכול להיות לך?!....
יש הרבה שמות שמשתמשים גם לבנים וגם לבנות. כמו יונה שמחה. בציבור הכללי יש גם את נועם, טל. שמשמש גם בנים וגם בנות

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמות שמשתמשים גם לבנים וגם לבנות. כמו יונה שמחה. בציבור הכללי יש גם את נועם, טל. שמשמש גם בנים וגם בנות
הכל טוב זה היה בצחוק
אני ליטאית ויותר אוהבת שמות חסידיים (ליבי, מימי, רוחי וכו') אז מה בכך?!
ויש גם להיפך...
חשוב שההורים יאהבו את השמות של ילדיהם (זה בשליטתם ברוב המקרים)
ושהילד יאהב את השם שלו - זה לא בשליטתו בדר"כ...:mad:

• הוסף לסימניות
הכל טוב זה היה בצחוק
אני ליטאית ויותר אוהבת שמות חסידיים (ליבי, מימי, רוחי וכו') אז מה בכך?!
ויש גם להיפך...
חשוב שההורים יאהבו את השמות של ילדיהם (זה בשליטתם ברוב המקרים)
ושהילד יאהב את השם שלו - זה לא בשליטתו בדר"כ...:mad:
אני מכיר כמה שלא אהבו הגיעו לגיל מסוים ופשוט החליפו כינוי או שרצו שיקראו להם בשם השני שלהם

• הוסף לסימניות
אני מכיר כמה שלא אהבו הגיעו לגיל מסוים ופשוט החליפו כינוי או שרצו שיקראו להם בשם השני שלהם
נכון , מכירה אמא שנותנת שמות חרדיים נורמליים
אבל קוראת להם בשמות חיבה הזויים
נשמע יותר שמות של חתולי בית , מרוב שהיא רוצה להיות מקורית .

• הוסף לסימניות
דושי

• הוסף לסימניות
חבל.
אל תהרסו שם כ"כ יפה.
זה השם שלי ואני ממש אוהבת אותו :)
כשהייתי קטנה, ההורים שלי קראו לי דודשה (שורוק, פתח קמץ) דוד שמש - כי חייכתי לכולם ;)

מכירה יהודיתי, דיתי, ג'ודי

• הוסף לסימניות
יהודית זה נשמע שם קצת מבוגר אבל הוא מאוד יפה!
לקטנים זה מתוק לצ'קמט קצת את השם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה