דרוש מידע יש למישהו שיר יפה על סבתא??

• הוסף לסימניות
לפני 2-3 שנים קניתי דיסק של יהודים הם בני מלכים בגל פז.

• הוסף לסימניות
אז שהו שגם אני חשבתי כך ומבירור קטן שערכתי מסתבר שממש לא.
התשלום עובר אליהם בלבד.
וזה יוצר בעיה כי אולי יש להם חלק בהפקה ובשיווק אבל הזכויות המלאות לא אצלם בטח כשיש שם דיסקים שבכלל לא הופצו דרכם....
באמת מעניין

אז יש בעיה להטעין שם??

• הוסף לסימניות
באמת מעניין

אז יש בעיה להטעין שם??
אין שום בעיה להטעין שם
אני חבר קרוב של אחד מהעובדים הוותיקים של גל פז
כשאני מבקש לו שיעתיק לי אלבומים ישנים אז תמיד מכל רשימה שאני מבקש ממנו חלק הוא לא מעתיק בגלל שזה לא זכויות שלנו
מה שכן יש להם זכויות על רוב רובם וכמעט כולם של הדברים הישנים כי הם קנו את "גל סטאר" "נועם הפקות" ואת רוב החברות שהוציאו דיסקים פעם אז יכול להיות שלא כתוב שזה שלהם אבל הם קנו את זה

• הוסף לסימניות
יש את של מסיבת הסידור של בית ספר "קרית הילד".
"סבתאלה שלי, רציתי שתדעי, חלום שחלמתי לי במיטתי
ובחלום ראיתי אותך ואת באת אלי ואמרת לי כך
ילדה שלי קטנה, הרי לך מתנה, סידורי שלי, סידור כל כך נפלא
סידור עתיק יומין ספון בו סוד חיים...."

• הוסף לסימניות
מה עם סבתא שלי חידה לך אשאל?

• הוסף לסימניות
לא אין לי :(
לפי הזכרון--

סבתא שלי חידה לך אשאל:
מה צומח בלי גשם בלי טל?
מה מר, מר ממרור?
ומה עמוק עמוק מן הבור?

ילד קטון מה זה תשאל,
שיער צומח בלי גשם בלי טל,
מרה הגלות מרה ממרור,
עמוקה התורה עמוקה מן הבור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה