נכתב ע"י GRN;1105975:לא חייב להיות עם דבש...
תודה
אני יכולה לעשות חצי כמות, לא?נכתב ע"י שושיה;1105981:יש לי מהממת, אבל עם 12 ביצים בערך, יוצא תבנית ענקית ועוד אחת בינונית, מעניין אותך? היא רכה מאוד ולא חונקת.
נכתב ע"י שושיה;1106055:לחלאקה של אחי אחותי הכינה את העוגה הזו, היא היתה אז די קטנה וכמובן שוחחה בטלפון עם חברה, וקראה בטעות "כוס קפה" במקום כף, וזה מה שהיא שמה בעוגה, כוס אבקת קפה נמס...
רק תדמיינו מה קרה.... גילינו את זה רק בחיידר.
אני זוכרת שאמא שלי אמרה אז שהיא מקווה שהמלמד יצליח להשתלט על הילדים שבטח יקפצו בלי סוף בגלל הקפאין.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1106303:יש לי מתכון לעוגת דמוי דבש. בטעם אף אחד לא ירגיש עד שתבטיחי באלף הבטחות שאין שם אפילו טיפה של דבש.
מוצרים:
קופסת ממרח תמרים
2 כוסות מים רותחים
1 וחצי כוסות שמן
כוס סוכר
4 ביצים
2 אבקת אפיה
2 כפיות סודה לשתיה
כפית קינמון (אפשר גדושה תלוי כמה אוהבים)
3 וחצי כוסות קמח.
לערבל את כל החומרים במיקסר (כדי שלא יהיו גושים מהקמח)
לאפות בחום בינוני 180 מעלות.
מספיק ל 3 או 4 תבניות אינגליש קייק.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1106322:מה היתרון שאין בה דבש?
בריאות - דבש בריא יותר ממרח תמרים קנוי (שמכיל הרבה דברים מעבר לתמרים)
מחיר? קופס' של ממרח תמרים עולה יותר מכוס וחצי דבש
טעם? את טוענת שאותו דבר.
אז למה לא ללכת על המקורי???
האמת - מצאתי יתרון אחד - זה טוב גם לתינוקות מתחת לגיל שנה ...
חני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים