דרוש מידע יש למשהו מידע על האתר של 'דיאנה זוהר'

• הוסף לסימניות
זה אתר שמקשר לאלי אקספרס /'מותג מוסתר'- למי ששמעה...
זה אתר לא מכירתי ששם היא שמה קישורים למוצרים ממותגים באלי אקספרס, וזה שולח אותי למוצרים אחרים לגמרי באליאקספרס
ביצעתי כמה הזמנות של מוצרים דרך האתר שלה לפני למעלה מ- 5 חודשים, ואין לי מייל או אישור הזמנה/ קבלה...
אשמח דחוף למידע!
כנראה זה עוקץ.
מי שהזמין או שיש לו פרטים אשמח לעדכון...
1700746153534.png

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה פעמים הגיע מצוין כן לקח איזה חודש וחצי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני בערך שנה
גבו תשלום, ולא הגיע כלום עד היום
ולא ממש מצאתי עם מי לדבר...

• הוסף לסימניות
אני מבינה שזה היה ממש בגדר נס שהגיע לי
בדיוק באתי להזמין משם שוב אבל אני אוותר כמובן

• הוסף לסימניות
ראיתי שעשו על האתר הזה כתבה ב'כלכליסט'
עם מלאא תלונות של אנשים שלא הגיע להם כלום
ותגובת האתר היתה שהם רק מקשרים בין היצרן לצרכן ואין להם אחריות על מה שקורה בחנויות של החיקויים בסין...
קחו בחשבון.

• הוסף לסימניות
יש כאן כמה ניקיות שמתעסקות עם מותג מוסתר תבדקי באשכול צרכנות
הן בטוח יותר אמינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה