דרוש מידע יש מה לעשות באיזור גוש עציון?

• הוסף לסימניות
אנחנו זוג מביתר.
רוצים לצאת עכשיו למשהו קרוב אבל טוב...
חשבנו על איזור גוש עציון. [יש לנו רכב]
יש מה לעשות שם?
איפה יש שם מסעדות טובות או אזורי קניות?
יש מקומות עם תצפיות מעניינות?
והשאלה העיקרית - מפחיד לנסוע לשם מבחינה ביטחונית? יש מקומות שנחשבים בטוחים יותר או פחות?

• הוסף לסימניות
אנחנו זוג מביתר.
רוצים לצאת עכשיו למשהו קרוב אבל טוב...
חשבנו על איזור גוש עציון. [יש לנו רכב]
יש מה לעשות שם?
איפה יש שם מסעדות טובות או אזורי קניות?
יש מקומות עם תצפיות מעניינות?
והשאלה העיקרית - מפחיד לנסוע לשם מבחינה ביטחונית? יש מקומות שנחשבים בטוחים יותר או פחות?
בצומת הגוש זה מקום מפחיד אבל בתוך הישובים לא נראה לי שמפחיד
והייתי ממליצה לכם על צור הדסה יש שם מסעדות וגינות יפות ממליצה!

• הוסף לסימניות
בצומת הגוש זה מקום מפחיד אבל בתוך הישובים לא נראה לי שמפחיד
והייתי ממליצה לכם על צור הדסה יש שם מסעדות וגינות יפות ממליצה!
צור הדסה כבר מכירים טוב...:)
מחפשים משהו קצת חדש...

• הוסף לסימניות
בצומת הגוש יש את קפה גרג גפאן גפאן ונראה לי עוד מסעדה
יש גם את היקב ממול
יש בכפר עציון עוד כמה מסעדות אין לי מושג איזה הכשרים אתם אוכלים אז תבדקו לפני...
מפחיד...? יש שם אבטחה של חיילים לא חושב שהעיר העתיקה בירושלים יותר בטוחה

• הוסף לסימניות
יש הרבה מעיינות בסביבה, תחפשו במפות
מעין בבת עין
יש תצפית האלף בנוה דניאל ליד מגדל המים
יש את חוות ארץ האיילים
מסעדות בצומת הגוש
נופים מהממים בדרך

• הוסף לסימניות
יש את ההרודיון עם מרכז מבקרים מעניין ובכפר עציון יש מרכז מבקרים מרתק, לא מתאימים במאה אחוז למגזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה