דרוש מידע יש מה לעשות? שווה תיקון?

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי C2 חמוד מאוד. שנפל לי מהיד כשהיה מחובר לאוזניות(מי שמכיר יודע את הבעיה שלו עם אוזניות:)
ומאז המסך לבן. הטלפון מגיב, נדלק נכבה ואפילו מחייג... לא ששומעים אבל שוין... רק שהמסך- לבן.....
יש טעם לתקן? מה התיקון בכלל? ומה עם כככללל האנשי קשר שתקועים בפנים ואני חייבת להעביר אותם לסים שלי?
נשמח לשמוע מהמנוסים בענין הC2..
תודה

• הוסף לסימניות
לא בטוח שצריך תיקון.
אפשר לנסות לפרק, ולחזק את החיבור של המסך.
הפירוק הוא מאד פשוט, רק צריך מברג שמתאים לברגי נוקיה.

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי C2 חמוד מאוד. שנפל לי מהיד כשהיה מחובר לאוזניות(מי שמכיר יודע את הבעיה שלו עם אוזניות:)
ומאז המסך לבן. הטלפון מגיב, נדלק נכבה ואפילו מחייג... לא ששומעים אבל שוין... רק שהמסך- לבן.....
יש טעם לתקן? מה התיקון בכלל? ומה עם כככללל האנשי קשר שתקועים בפנים ואני חייבת להעביר אותם לסים שלי?
נשמח לשמוע מהמנוסים בענין הC2..
תודה
אם הוא מהמקוריים? בטח ששווה להחליף. אם לא. פחות קריטי.. ולהעביר שמות דרך הסים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה עולה c2 מחודש? לפעמים יותר מלתקן את הישן והרי לנו מחודש. (כך מנסיוני)

• הוסף לסימניות
כמה עולה c2 מחודש? לפעמים יותר מלתקן את הישן והרי לנו מחודש. (כך מנסיוני)
לי יש מחודש ולא מלפני הרבה זמן..... כמה חודשים (5-6) עלה לי 180 ש"ח אז כבר אקנה (אם אקנה..) מכשיר חדש (אחר) כי כבר נמאס.. היה לי אותו פעמיים כבר...

• הוסף לסימניות
אז כבר אקנה (אם אקנה..) מכשיר חדש (אחר) כי כבר נמאס.. היה לי אותו פעמיים כבר..
כשבררתי מה לקנות לפי דרישותיי, המסקנה הייתה c2, (בסופו של דבר גם התיקון המסוים שלי היה ממש שטויות... כך שודאי היה עדיף לתקן)

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לכל עזרה,
מצו"ב תמונה של הפלאפון שנשבר לו החלק המחבר בין הקידמי לאחרוי.
אולי יש מי שיודע לכוון אותי קישור לחלק הנל באלי אקספרס וכד.
תזכו למצוות

קבצים מצורפים

• 20221122_175248.jpg
    20221122_175248.jpg
    3.7 MB · צפיות: 32
  • 20221122_175237.jpg
    20221122_175237.jpg
    3.5 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
קנה מכשיר חדש.
זה אזור שהוא הבסיס של המכשיר, להחליף אותו - זה אומר להחליף את המכשיר.

• הוסף לסימניות
מעניין,
בעריש צירף לי קישור לחלק.
באלי אקספרס.
נראה לך אבוד? זה מכשיר ישם אמנם אבל עובד מצוין!

• הוסף לסימניות
נראה לי יותר פשוט לקנות מגן סיליקון לפלאפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה