כןיש???
איפה זה? יש שם תחפושות לגיל 10?כן
של סופר שיין
בבית דוד שאול רחוב חנינא בן דוסא באשדודאיפה זה? יש שם תחפושות לגיל 10?
מי יודע איפה אפשר להשיג באשדוד תחפושת של כבאי?
בגוונים כבר הייתי נגמר להם
יש רק סמי הכבאי במחיר פי שלש
יש לי אביזרים. צריכה רק את החליפה
הבנתי שבמקסטוק יש תחפושות של ילדים.מי יודע איפה אפשר להשיג באשדוד תחפושת של כבאי?
בגוונים כבר הייתי נגמר להם
יש רק סמי הכבאי במחיר פי שלש
יש לי אביזרים. צריכה רק את החליפה
וואו תודההבנתי שבמקסטוק יש תחפושות של ילדים.
אין לי מושג אם פתוח ואם יש כבאי, אהיה שם בסביבה היום, אבדוק ואעדכן.
20:30 סגור???יואוו אני ממש מצטערת, שכחתי לעדכן.. סליחה
הגעתי לשם ב- 20:30, הם כבר סגרו
הייתי בטוחה שהם פתוחים עד 22:00, אז הלכתי קודם לקניון, איחרתי.
אבל כל מי ששאלתי איפה יש תחפושות לגיל 10 - ענו לי ב'סטוק'.
כן, היה סגור.20:30 סגור???
מה זה? כפר?
אני חושבת שכן, לא רוצה להטעות..מדובר בילד בן 3
נראה לך רלוונטי ג"כ?
גוונים זה השם הישן של יריד הצעצועים ברח' התנאים 8 מאחורהאיפה זה גוונים?
מתחפש בפוריםכן, היה סגור.
ועכשיו כשאני חושבת על זה - יכול להיות שהיה פתוח והם רק סגרו כדי להכניס 10-10.. ראיתי שעשו כך גם בקניון.
אני חושבת שכן, לא רוצה להטעות..
אם אשמע על מישהי שהולכת, אגיד לה לבדוק שם.
מתי הוא מתחפש? מחר? (אצלנו עשו היום)
יש למתחפשים ברמה אבל השנה לא עשו מכירה רק דרך הקטלוגמחפשת כהן גדול.
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים