בקשה יש מצב שאתם עונים על שאלה שניה אחת

אם מישהו עולה לאוטובוס ומתחיל לצעוק מה תחשבי עליו בשניה הראשונה? (בלי שאת יודעת עדיין מה הוא צועק)

• מסכן (אולי עבר עליו יום קשה)

הצבעות: 171 47.5%
  • איזה בן אדם עצבני

הצבעות: 116 32.2%
  • אחר (אשמח לפירוט)

הצבעות: 73 20.3%

• סה"כ מצביעים
    360
  • הוסף לסימניות
עבר מוצאש

• הוסף לסימניות
כל הסיפור של הסקר הזה הוא לא מדי רציני.
בסך הכול עניין אותי לדעת איך אנשים מסתכלים על אנשים שסביבם.
אם אנשים רואים באחרים קודם את המעלות או קודם את החסרונות.
כל הסקר התחיל כשאמרו לי שרוב האנשים בעולם רואים קודם את השלילי באחר... ואני ניסיתי למחות בתוקף שממש לא נראה לי, אבל הרוב היו בצד השני.
והחלטתי לצאת לסקר.... כאן אמנם יחסית המצב טוב במיוחד פחות או יותר, אבל בסקר שעשיתי לבד ע"י ששאלתי אנשים (כמות מכובדת) נוכחתי לראות שצדקו אלו שאמרו לי כי אנשים רואים קודם את השלילי.
מה אני עושה עם התוצאות עכשיו?
זה שאלה טובה!!!!
אני חושבת עליה הרבה!!!!
אני ישמח לקבל רעיונות ממכם איך אפשר להתחיל לנסות שינוי..... ;)
אבל בכל אופן תודה ענקית לכל מי שענה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה, אני לא צועקת לפעמים? לא בפומבי, כי אני אישה. אבל גברים יותר משוחררים בקטע הזה... אז אבין שקרה משהו.
אחרי שאשמע על מה ולמה אסיק אם הוא משוגע או לא..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
אם מישהו היה רואה קודם את החיובי, מה הוא היה אמור לענות לסקר?
זה לא קשור למה היה אמור לענות.....
לדעתי מי שחושב חיובי על אחרים לא ישר יגיד איזה בן אדם עצבני או משוגע, אלא משהו אחר....
זה הכול!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה