דרוש מידע יש מצב שיש לי קן נמלים במקלדת?? בעעע

• הוסף לסימניות
בשולחן עבודה שלי, כל כמה זמן מטיילת לי נמלה או שתיים קטנות קטנות.
ניקיתי את כל השולחן
ניערתי את המקלדת, בדקתי ברצפה.
התחלתי לחשוד אולי הן במקלדת???

• הוסף לסימניות
יש ג'ל נגד נמלים, שמוכרים בכל טמבור,

ממגר את הבעיה אחת ולתמיד בצורה פלאית

• הוסף לסימניות
אולי אלו פסוקאים (כיני ספרים)?
באיזה צבע הנמלים?
בצבע חום אני חושבת או שחור
פיציות ממש.
יש ג'ל נגד נמלים, שמוכרים בכל טמבור,

ממגר את הבעיה אחת ולתמיד בצורה פלאית
ריססתי אפילו את המקלדת בK200 ואת הסביבה כולה
איפה לשים ג'ל אם לא יודעים איפה הקן?

• הוסף לסימניות

איפה שהנמלים עוברות, הג'ל הזה עובד בצורה שהנמלים לוקחות איתם את הג'ל לקן ואחרי כמה ימים כולם מתות ממנו.

האמת היא שאם לא מדובר במקלדת יקרה - אני אישית הייתי קונה חדשה, גם מקלדת שהיו בה פעם נמלים הייתה גורמת לי לאי נוחות...

• הוסף לסימניות
תנסי שלא ישארו פרורים של אוכל בסביבת שולחן העבודה

• הוסף לסימניות

כפי שכתבו לך, זה לא משנה, שמים את זה בעיקר איפה שהם עוברים, הנה תמונה של המוצר :
WIN_20250113_10_05_18_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
קרה לי אותו דבר במחשב ניד אתם יודעים אם הג'ל יהרוס אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה