יש מצב שפרטי כרטיס אשראי נגנבו לאחר רכישה מאובטחת?

• הוסף לסימניות
רכשתי עבור לקוח:
דומיין בחברת דומיין דה נט http://www.domainthenet.com/he/
ואחסון בחברת רייד http://www.raid.co.il/

השתמשתי בפרטי כרטיס אשראי שנתן לי
החל מיום למחרת מידי יום מופיעה שורה או שתיים בכרטיס האשראי של רכישות בפיסבוק
תחת שם בית העסק כתוב:
pacebook+איזשהו קוד לדוג:pacebook mgvnf
בכל שורה הקוד עצמו משתנה

מה זה יכול להיות? האם יתכן שפרטי כרטיס האשראי נגנבו לאחר הרכישה דרך האינטרנט?
כמובן שהם חסמו את הכרטיס.

למי צריך לפנות לברר מה נרכש וכו'
אני מבינה שעם פייסבוק לא ניתן ליצור קשר טלפוני - רק דרך האתר שחסום עבורי.

• הוסף לסימניות
בירור עיסקה בחברת האשראי

• הוסף לסימניות
לי פעם גנבו את הפרטים של הכרטיס. כל כמה ימים הופיע חיוב של GOOGLE PLAY
זה עזר שום דבר. לא ניסיון לבטל את החיובים דרך חברת האשראי. ולא פניות לגוגל. רק לבטל את הכרטיס.
למדתי להזהר יותר.

• הוסף לסימניות
הפרטים נגנבו לאחר רכישה באינטרנט?

• הוסף לסימניות
שני האתרים נראים מאובטחים לגמרי.
האפשרות היותר מסתברת זה שהותקן לך על המחשב איזה תוכנת keylogger

תבדקי אם פרצו לך למייל או משהו כזה

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת אם פרצו לי למייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה