חוו"ד יש משהו קורה לי כבר פעם שניה - פתחתי חשבון גוגל חדש, התחלתי לעבוד עליו עם מייק, ואז

• הוסף לסימניות
יש משהו קרוה לי כבר פעם שניה- פתחתי חשבון גוגל, התחלתי לעבוד עליו עם מייק, ואז- - - - - - - פתאום המודול של אימייל מפסיק להגיב, הכל נהיה operation time out מסתובב ולא נגמר, ואני צריכה לפתוח שוב חשבון אימייל חדש שמחזיק בדיוק לחודשיים. מדוע? ואיך ניתן לפתור זאת?

• הוסף לסימניות
זה נראה ששליחת המיילים עברה את המכסה הקצובה או משהו כזה, בשביל לוודא את זה בדקתי עם ידיד וזה מה שענה לי:

זה נשמע שחשבון Google שלך מסומן או מוגבל לאחר כחודשיים, מה שגורם למודול האימייל של Make.com להפסיק לעבוד. זה יכול לקרות מכמה סיבות:

סיבות אפשריות:
מגבלות חשבון Google - לגוגל יש מגבלות יומיות של שליחה וקבלה, במיוחד עבור חשבונות חדשים. אם אתה שולח יותר מדי הודעות דוא"ל או עושה מספר רב של פעולות אוטומטיות, Google עשויה לחסום או להשעות את החשבון.

זיהוי פעילות חשודה - אם גוגל מזהה פעילות חריגה (למשל, הודעות דוא"ל אוטומטיות רבות, התחברות ממיקומים שונים או שימוש נרחב באפליקציות צד שלישי כמו Make.com), היא עשויה לסמן את החשבון ולחסום את הגישה.

תפוגה של הרשאה זמנית – אם אתה משתמש ב-OAuth (שיטת האימות של גוגל), ייתכן שתוקף אסימון הגישה יפוג, ואם Make.com אינו מרענן אותו כראוי, מודול הדוא"ל עלול להפסיק לפעול.

מגבלות קצב IP או API - אם זרימת העבודה שלך מבצעת יותר מדי בקשות API בזמן קצר, Google עשויה להתחיל לדחות בקשות, מה שיוביל לפסקי זמן.

פתרונות:
1. בדוק את הגבלות חשבון Google
היכנס לחשבון Google שלך ובדוק אם יש אזהרות אבטחה בדף האבטחה של Google.

בדוק אם Google השביתה את גישת ה-API מסיבות אבטחה.

2. אפשר הגדרות Google פחות מגבילות
עבור אל חשבון Google > אבטחה ובדוק:

האם גישה לאפליקציות פחות מאובטחות מופעלת? (גוגל הוציאה את זה בהדרגה, אבל קיימות חלופות).

האם אתה משתמש בסיסמאות לאפליקציה? זה מומלץ לאוטומציה.

בדוק אם אימות דו-שלבי גורם לבעיות.

3. השתמש בחשבון Google Workspace במקום Gmail בחינם
אם אתה משתמש בחשבון Gmail בחינם, נסה לעבור לחשבון Google Workspace (עסקי), שיש לו מגבלות גבוהות יותר.

4. צמצם את השימוש ב-API ונפח הדוא"ל
הגבל את מספר המיילים הנשלחים לדקה/שעה.

השתמש באצווה דוא"ל במקום לשלוח בקשות רבות בבת אחת.

5. אשר מחדש את החיבור Make.com באופן קבוע
נסה לנתק ולחבר מחדש את מודול Google ב-Make.com.

ודא שאסימוני OAuth מתרעננים כהלכה.

6. עקוב אחר יומני שגיאה ב-Make.com
בדוק את יומני השגיאות לקבלת פרטים נוספים על הסיבות לזמן קצוב של המודול. אתה יכול למצוא אותם תחת תרחישים > הפעל היסטוריה ב-Make.

• הוסף לסימניות
הידיד שלי ענה אותו דבר..,רק אין לי מושג מה להגיד ללקוחה שלי עכשיו.. כמה זמן זה ייקח
???? יכול להיות שזה קרה בגלל שהיא שלחה לאימייל מיילים עם מאות מסמכים בכל מייל היום?

• הוסף לסימניות
הידיד שלי ענה אותו דבר..,רק אני לא יודעת מה להגיד ללקוחה שלי עכשיו.. כמה זמן זה ייקח
???? יכול להיות שזה קרה בגלל שהיא שלחה לאימייל מיילים עם מאות מסמכים בכל מייל היום?
הנה הקאצ', מסתבר שכן.
ידוע לי שזו שגיאה שצצה בתעבורת מיילים גדולה מדי לקיבולת של גוגל / מייק.
השאלה היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה.

• הוסף לסימניות
הנה הקאצ', מסתבר שכן.
ידוע לי שזו שגיאה שצצה בתעבורת מיילים גדולה מדי לקיבולת של גוגל / מייק.
השאלה היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה.
זה לא היה כמות המיילים.. כי זה היה 11 מיילים בערך. וכל מייל בתוכו מעל 50 מסמכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה