כללי יש משהו שיושב לי פה ואני חייב להוציא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;350945:
למה לסבך כל דבר?

לוקחים 3 אנשי מקצוע (אפשר לבחור אותם באופן "דמוקרטי"), הם בוחנים כל מועמד לגופו, כאילו היו מחליטים אם לקבל את המועמד לעבודה בתחום. ומקבלים החלטה כל אחד בפני עצמו. אם המועמד "עבר" ברוב קולות, אז הוא עבר. אם לא, לא.

מי שלא מתאים לו, שימשיך להתפרנס כפי שעשה עד היום.

למה צריך וועדת רבנים? נשגב מבינתי...

נ.ב. בפרוג מקבלים משתמשים חדשים על פי החלטת וועדת רבנים?

אני חושבת שצריך להיות זהירים ברגשות אנשים, ואני לא חושבת שאפשר להקים איגוד או ארגון ברמה של פורום באינטרנט. התכלית היא לייקר את הגרפיקה, לא להוזילה, ומבחינת הציבור שאליו הגרפיקה פונה, חלק מהם לא בדיוק תומכי אינטרנט. אם רוצים שזה יהיה מקצועי בלי פניות ובלי נגיעות, חייבים לעשות זאת בצורה מקצועית מלכתחילה. אם עושים, אז בצורה נכונה ומקצועית.

אחרת, למה לעשות זאת בכלל? מה המטרה? מה התכלית? ליצור איגוד אינטרנטי?

• הוסף לסימניות
דרך אגב אוהב ישראל, עברתי על המחירון שלך, ונראה לי שהמחירים שלך די נמוכים אם כי לדעתי משקפים את מצב השוק כיום, במיתון הנוראי [עוד 15 בנקים נסגרו בארה"ב].

מהיכרותי עמך הייתי בטוחה שהמחירים שלך הרבה יותר גבוהים.

נראה לי שבתוך עמך אתה יושב וזה מומלץ מאד למי שלא רוצה לאבד פרנסה. אני צריכה ללמוד ממך. הפסדתי כמה לקוחות בגלל מחיר שאולי לא משקף את השוק היום.

• הוסף לסימניות
הנושא מוצה לחלוטין.
ובעקבות כך הוא ננעל, אני מבקש יותר לא לפתוח נושאים בנוגע למחירון/איגוד וכו'.

בקשר למחירון, אנו מגבשים תכנית כלשהי, שתתן אוטומטית אונליין מצב שוק אמיתי של מחירים.

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה