כללי יש סיכוי? אשמח לשמוע את חוות דעתכם..

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
עצבה הגרפיקאית 'סטודיו מעוף',
לגבי הטקסט אני חושבת אם זה לא חוזר על עצמו, משמאל..
אשמח לשמוע את דעתכם גם על זה וגם על המודעה באופן כללי,
המושכת היא אם נאה. :)
תודה והמשך נקיונות נעימים!

• הוסף לסימניות
היא מודעה יפה.

ועוד יותר חשוב, תואמת את רוח וסגנון פרסום הספרים. וזה הכי חשוב.

• הוסף לסימניות
תודה!
נעים ומשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
נאה וגם מושכת! מעוצבת בטוב טעם.
הטקסט משמאל אכן חוזר על עצמו מעט, אני חושב שזה מתבטא במילים כמו "מותח" ו"הומור" שחוזרות על עצמן, הן שגורמות לכל הטקסט להראות ככפילות.

מעט הפריעה לי בחירת הצבעים בכותרת המודעה. אני מבין שהירקרק מאזן את הדשא, אבל לענ"ד הצבע נראה יותר כמו מרקר ופחות מתאים לאווירה.

בכל אופן - נראה ספר מדהים! בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
באמת זה מזכיר מרקר..
תודה על חוות הדעת החשובה!
אז אתה אומר שהטקסט לא חוזר על עצמו באופן כללי, רק כדאי להוריד את המילים הכפולות,
כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2507804:
באמת זה מזכיר מרקר..
תודה על חוות הדעת החשובה!
אז אתה אומר שהטקסט לא חוזר על עצמו באופן כללי, רק כדאי להוריד את המילים הכפולות,
כן?

בשמחה, ואכן כן, גם את המילה "סיכוי".

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!
הייתי מוסיפה סימן קריאה אחרי המילה 'אין סיכוי' בכותרת
ודווקא לא הפריע לי הכותרת המרקרית, מבחינתי היא מתוקה ומוסיפה חיות משלה.

והייתי מורידה את המילים האלו:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 23.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מודעה יפהפיה!!
מדהים הכריכה של הספר וגם הציורים!!
מנק' מבט של לקוחה מושך מאוד לרוץ לקנות.
המלל בשמאל מקסים אבל מאווווד ארוך.
כקופירייטרית הייתי מקצצת לכמה שורות חזקות וקולעות:

ספר עלילה מותח, מלא בחן, משולב בהומור,וגדוש במסר
שיקח אתכם אלפי שנים אחורה אל זמן בית המקדש
ויטלטל אתכם במסע בחירה שהוא בעצם מסע ניצחון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inspiration;2507841:
מדהים הכריכה של הספר וגם הציורים!! מנק' מבט של לקוחה מושך מאוד לרוץ לקנות.
המלל בשמאל מקסים אבל מאווווד ארוך.
כקופירייטרית הייתי מקצצת לכמה שורות חזקות וקולעות.

באמת אולי ניתן להשאיר פסקה אחת מבין השתיים ולערוך אותה מעט, כך גם תדלגי על עניין הכפילות וגם תקצרי בטקסט.

• הוסף לסימניות
כמה שצחקתי כשנזכרתי בה"אין סיכוי" כשקראתי את זה במשפחה!

עם כל זאת:
אם הקהל יעד זה אנשים שלא מכירים את הסיפור, לא הייתי הולך על הכותרת, הכותרת צריך להיות משהו יותר:

למשל: מה שאהבתי אצל הסיפורים שלך, זה שלקחת את סיפור מהמקורות ופשוט נתת בזה תבלינים שנותן חויה לכל הסיפור
הייתי נותן כותרת כזה: פתאום בא לך להתעניין מה קרה בתנ"ך!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה