כללי יש עיצה

• הוסף לסימניות
לכל מי שיש לו לאחרונה באגים בייצוא מאינדזיין לpdf
במקום לייצא באקספורט-
ניתן (למי שמותקנת במחשב מדפסת pdf)
להדפיס בprint למדפסת הנ"ל.
לי זה יצא לא באיכות מקסימלית.
האם יש מישהו שמבין בהגדרות הדפסה ויודע איכן ניתן לקבוע איכות הדפסה?

• הוסף לסימניות
אולי ככה?

אני תמיד סוגרת באקספורט ויוצא מעולה. (בוחרת adobe pdf print)

קבצים מצורפים

• Screen shot 2012-05-31 at 12.46.52 PM.jpg
    KB 36.4 · צפיות: 8
  • Screen shot 2012-05-31 at 12.48.59 PM.jpg
    KB 10.8 · צפיות: 9
  • Screen shot 2012-05-31 at 12.49.15 PM.jpg
    KB 59.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;783889:
אני תמיד סוגרת באקספורט ויוצא מעולה. (בוחרת adobe pdf print)
זו הבעיה. שהייצוא הרגיל שלי לpdf השתגע,
כתבתי על כך הודעות.
לא ברור מה קרה, אבל כשאני מייצאת לpdf הטקסט באופן תמוה קופץ לאמצע העמ'
ואם אני עושה גרייטאאוטליין- הפיכה לעקומות- אז פתאום התמונות המיובאות קופצות לי.
אני כבר כמה ימים לא מסתדרת.
אולי זה בגלל שאני עובדת על cs5 והקובץ נערך במקור בcs4.
אין לי מושג.
הפתרון שהצעתי הוא לאחר יאוש

קבצים מצורפים

• שורה.jpg
    KB 57.3 · צפיות: 12
  • שורה בpdf.jpg
    KB 187.4 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה