יש פה בעלי נסיון אישי עם דיאטת HCG

זו דיאטה מאוד קשה ,
אני מכירה מישהו מקרוב שירדה 9 ק"ג ואחרי 3 חודשים עלתה הכל בחזרה

רק לאחרונה שמעתי ממישהי שעובדת בבית חולים מסויים, ששוכבת אצלהם אישה בשמירה עם חמישייה!! כתוצאה מהדיאטה...
[ויש עוד נשים רבות שמדווחות על שינויים הורמונליים שהרגישו באופן מיידי, מאז שהתחילו בדיאטה זו]
לתשומת לב.

נכתב ע"י נני5;948040:
רק לאחרונה שמעתי ממישהי שעובדת בבית חולים מסויים, ששוכבת אצלהם אישה בשמירה עם חמישייה!! כתוצאה מהדיאטה...
[ויש עוד נשים רבות שמדווחות על שינויים הורמונליים שהרגישו באופן מיידי, מאז שהתחילו בדיאטה זו]
לתשומת לב.

ואני שמעתי שיש שתיים כאלה...

גם אני שמעתי שצריך להזהר,
כמובן- את הנשמות הקב"ה מחלק ולא שום דיאטה,
אבל עדיף שזה יהיה באופן טבעי יותר.

אם יורשה לי אשאל גלויות : טוליפ מה המצב הבריאותי שלך. האם תקין? הכל בסדר? לקחת את הטיפות? הצלחת לעמוד על 500 קלוריות?

עקבתי בענין רב בזמנו אחרי האשכול והגעתי למסקנה מאד ברורה, אין דיאטת פלאים וודאי שלא טיפות פלאים.
אני יהיה מאושרת לראות שצדקתי.

יוספי,
את יכולה להיות מאושרת כבר מעכשיו,
את צודקת מליון אחוזים.

מי שמכניס אוכל צריך להוציא אוכל. אין אפס...

גם אני מכירה אישית 2. ירדו פלאים ועלו יותר מאשר קודם.

אין לי מושג איך קפץ האשכול הישן נושן..
את מי שזה מעניין, לא העליתי, אני שומרת בקנאות, אחרי שיש תוצאות יותר קל לשמור.
ואם אני ימשיך תהיה פה מגילה...

אני מכירה אישית בחורה שהתאשפזה מאי ספיקת כליות בגלל הדיאטה המפוקפקת הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה