כללי יש פה גרפיקאיות שעובדות בבתי ספר?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;801585:
אני פשוט צריכה לדעת כמה פרטים על אופן תשלום לגרפיקאית שעובדת בבית ספר,
כמה משלמים לשעה? ואיזה משרה זה? כמו מזכירה? או שיש לזה משרה - תנאים אחרים.
ואיך החופשים? כמו איזה משרה?

!

בשביל מה לך?

• הוסף לסימניות
את מזכירה לי שפעם בא אלי אדם לעשות גרפיקה בשביל מוסד והוא אמר לי שבעצם המזכירה יודעת גם גרפיקה, אבל היא מסרבת לעשות את העבודה טענתה: כשתשלמו לי כמו גרפיקאית אעשה גם גרפיקה. הלוואי על כולנו עמידה כזו על הזכויות.

• הוסף לסימניות
אני מעצבת גרפית ונותנת שירות גם לבתי ספר במחירי עיצוב, מי שרוצה את העבודות שלי, משלם...

• הוסף לסימניות
בבית הספר שלנו העבודה היא לפי פרויקטים:
כל פרויקט מתומחר בנפרד,
לדוג: קשוט כיתה- 800 ש"ח, פלייר קיטנה- 120 ש"ח,
מי שקובעת את המחירים זאת המנהלת (שדי מתמצאת בשוק כי היא גם מהתחום הנ"ל)
כך שפעמים זה מחיר גבוה מאוד ולפעמים...

ויש פעמים שהעבודה היא לפי שעה 35-40 ש"ח שזה בד"כ הקלדות ועימוד
התלוש הוא של חלקיות משרה 47%

• הוסף לסימניות
בתור עובדת כגרפיקאית בבית ספר שמשלמים לפי משרת מזכירה שזה שכר מינימום, ובלי חופשים, אני עושה סקר קצת כדי לדעת מה אני יכולה לדרוש.

מובן?
אשמח לתשובות, תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;802426:
בתור עובדת כגרפיקאית בבית ספר שמשלמים לפי משרת מזכירה שזה שכר מינימום, ובלי חופשים, אני עושה סקר קצת כדי לדעת מה אני יכולה לדרוש.

מובן?
אשמח לתשובות, תודה!
סקנדל!!!
(התודה בטעות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה