כללי יש פה גרפיקאיות שעובדות בבתי ספר?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
את עובדת כגרפיקאית בבית ספר? אני צריכה את עזרתך.

תודה!

• הוסף לסימניות
שלחתי פניה באישי

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית בבית ספר

• הוסף לסימניות
גם אני גרפיקאית בביתי ספר

• הוסף לסימניות
גמני.

• הוסף לסימניות
אני מזכירה בבית ספר ומשמשת גם כגרפיקאית למרות שהידע שלי - לדאבוני - מסתכם באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
מה זה סקר?

• הוסף לסימניות
אני עובדת בעיקר בשביל בתי ספר.

למה את שואלת??

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון כל הודעה שאני שולחת מופיעה פעמיים למה זה קורה לי???​

• הוסף לסימניות
הלוואי ואני יהיה מזכירה/גרפיקאית בבית הספר...
אני מחפשת...אולי משהו יודעת??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;801148:
הלוואי ואני יהיה מזכירה/גרפיקאית בבית הספר...
אני מחפשת...אולי משהו יודעת??

אל תגידי כזה הלוואי, יש עבודות טובות יותר.

• הוסף לסימניות
נו, איזו עזרה את צריכה?

• הוסף לסימניות
אז ככה,
במקום שאפנה לכל אחת באישי,
אשמח אם תעזרו לי:

אני פשוט צריכה לדעת כמה פרטים על אופן תשלום לגרפיקאית שעובדת בבית ספר,
כמה משלמים לשעה? ואיזה משרה זה? כמו מזכירה? או שיש לזה משרה - תנאים אחרים.
ואיך החופשים? כמו איזה משרה?

אשמח אם תענו לי מנסיונכם, חשוב לי מאד!
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מורה ויש לי ארבע שעות שבועיות שבהם אני גרפיקאית (בבית), התשלום הוא לפי שעה של מורה כ-40 ש"ח, לשעה עגולה ולא לשעה שבועית
המחשב - שלי החומרים שלי, הטכנאי - עלי...................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;801587:
אני מורה ויש לי ארבע שעות שבועיות שבהם אני גרפיקאית (בבית), התשלום הוא לפי שעה של מורה כ-40 ש"ח, לשעה עגולה ולא לשעה שבועית
המחשב - שלי החומרים שלי, הטכנאי - עלי...................
כנ"ל

• הוסף לסימניות
האם אין מצב שבו מצטבר חומר רב בתקופות מסוימות?
בכלל, האם גרפיקאית שעובדת במתכונת כזו של שעות הוראה בתמורה לעבודה מהבית ממליצה על כך?

• הוסף לסימניות
מה אתכן כל הגרפיקאיות?
אולי תענו לי לפחות באישי?!
אשמח מאד, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה