עזרה יש פה מישהי שעברה מעיר ליישוב או להפך?

• הוסף לסימניות
וואו זה השאלה שצריך לקחת בחשבון
זה מצחיק
הייתי בכל מיני ערים בלילה-
בני ברק- מודיעין עלית - ירושלים- צפת- ועוד...
אצלנו לפחות בכל אופן תמיד שקט ברחובות בקושי יש אנשים
כבר מהשעה 18:00 לא נחמד ללכת ברחוב כי כבר כולם בבתים
שבערים הגדולות כולם ברחובות חופשי גם ב- 00:00...
נכון מאוד!
אני מתלבט בזה כל הזמן
כי מצד שני לפעמים כן בא לי ימים שקטים כאלה
כך שבסוף הגעתי למסקנה שכיף לי לגור בעיר
אבל שיהיה לי גם דירה ביישוב לזמנים שכן מתחשק לי השקט והרוגע

• הוסף לסימניות
תל ציון, חשמונאים, תפרח, אדם, מבשרת ציון, קוממיות, אור הגנוז, מירון...

• הוסף לסימניות
טוב, עברנו מהעיר לישוב וחזרנו אחרי 3 שנים לעיר, (בגלל סיבות שונות )
אבל היה שם מאוד כיף, אני עד היום מתגעגעת לחברות שם וכנ"ל הילדים, אין כמו לגדל ילדים בישוב, הכל יותר רגוע ומתון, אין את הלחץ של העיר אבל זה מעצבן שצריך דברים ואין וגם צריך לקחת בחשבון את ההתינדות, אם אתם עם רכב אז הרבה יותר קל, ולגבי הערב תלוי איזה ישוב, אם הוא חרדי אז עדין מעט יותר שוקק לעומת ישוב מעורב.
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
תל ציון מקום מאד שמור וחזק מבחינה רוחנית
יש שם עדין קצת מהשני עברו אבל היה עכשיו כמה גלים של יוצאי הערים החרדיות (ומירושלים קהילות חרדיות)
כך שמי שמחפש זה ממש מתאים
חצי שעה מצומת רמות או קצת יותר
יש שם 2 הנהלות של גנים בי"ס סמינר ישיבה וקיבוץ וחיידר.
מקום מושלם (בלי חיות...)

• הוסף לסימניות
יחסית כבר יקר היום בערך מיליון וחצי ויותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה