דרוש מידע יש פה משהו שמבין במפרט של מחשב?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי...
קיבלתי מפרט של מחשב יד 2
רוצה לדעת אם זה מחשב חזק שמתאים גם לגרפיקה
אשמח לשמוע מהמבינים בענין
תודה רבה

מחשב נייד מחודש מבית Lenovo מדגם T420,

בעל מסך בגודל14.1", זכרון 4GB DDR3, דיסק קשיח 320GB, מעבד: Intel® Core™ i5-520M Processor 2.5 GHz, סוללה 6 תאים ליתיום, מערכת הפעלה Windows 7 Professional.

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי...
קיבלתי מפרט של מחשב יד 2
תודה רבה

בעל מסך בגודל14.1", זכרון 4GB DDR3, דיסק קשיח 320GB, מעבד: Intel® Core™ i5-520M Processor 2.5 GHz, סוללה 6 תאים ליתיום, מערכת הפעלה Windows 7 Professional.
ממש ממש לא.
מסך בגודל14.1
לגרפיקה ממש לא מתאים. לפחות 15.6 ומעלה.
זכרון 4GB DDR3
חלש. לפחות 8GB, מומלץ יותר.
דיסק קשיח 320GB
הדיסק עצמו אולי מספיק, אבל חשוב מאוד שיהיה SSD.
ntel® Core™ i5-520M Processor
מאוד חלש. I5 בכללי מספיק לגרפיקה, אבל לדעתי החל מדור 10 ומעלה (יש היום עד דור 12)
Windows 7 Professional
בקיצור, כנראה מחשב ישן שמישהו מאוד מנסה להתפטר ממנו...

הערת אגב, אני לא טכנאית או משהו, כותבת רק מניסיוני בתחום.

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי...
קיבלתי מפרט של מחשב יד 2
תודה רבה

ממש ממש לא.

לגרפיקה ממש לא מתאים. לפחות 15.6 ומעלה.

חלש. לפחות 8GB, מומלץ יותר.

הדיסק עצמו אולי מספיק, אבל חשוב מאוד שיהיה SSD.

מאוד חלש. I5 בכללי מספיק לגרפיקה, אבל לדעתי החל מדור 10 ומעלה (יש היום עד דור 12)

בקיצור, כנראה מחשב ישן שמישהו מאוד מנסה להתפטר ממנו...

הערת אגב, אני לא טכנאית או משהו, כותבת רק מניסיוני בתחום.
אני מסכים איתה, יש לי מחשב טיפה יותר חדש, והוא בוכה לי כל הזמן...

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי...
קיבלתי מפרט של מחשב יד 2
תודה רבה

ענתיקה
גם לשימושים רגילים לא הייתי לוקח

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי...
קיבלתי מפרט של מחשב יד 2
תודה רבה

מחשב חלש מאד

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
עזרתם מאד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה