יש "קובית קרח" בחנויות!!!

• הוסף לסימניות
תגידו לי שזו המורה שלי מהתיכון
בול מתאים עליה, שרהלה מלוביצקי, לימדה אותנו ספרות
זו היא???????

• הוסף לסימניות
ברחובות????
אז כן,

• הוסף לסימניות
אולי נעשה קבוצת רכישה אצל שרלה בעצמה???

מי שמעונינת שתצלצל לי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקורד;2476260:
ברחובות????
אז כן,

יוהוווווו
איזו אשה מדהימה ומהממת
לא אשכח אותה לעד
יש למישהו מייל שלה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EstiArt;2476431:
יוהוווווו
איזו אשה מדהימה ומהממת
לא אשכח אותה לעד
יש למישהו מייל שלה???

לי יש.
השאלה היא אם אפשר לתת.
אני אשלח לה מייל לשאול ואם כן אשלח לך באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקורד;2476260:
ברחובות????
אז כן,

נכתב ע"י hbecker;2476448:
לי יש.
השאלה היא אם אפשר לתת.
אני אשלח לה מייל לשאול ואם כן אשלח לך באישי.

תגידי לה אסתי צור

• הוסף לסימניות
באמת לא ידעתי איזה שם להגיד לה;););)

• הוסף לסימניות
שלחתי לך

• הוסף לסימניות
כותבת בשם חברה (אין לה ניק בפרוג) שביקשה ממני להגיב בשמה:

שלום רב,
לא קראתי את הסיפור אבל שמעתי מאחת שקראה ומאד נהנתה ממנו.
לי אישית אין כל חשק לקרוא אותו עד שאדע אל נכון שהסופרת מכירה את הנושא של מחלות כליות מהיכרות אישית ומבירור מעמיק.
קשה לי עם זה שסופרות כותבות על נושאים וניסיונות שאין להן הבנה בהם מעבר לידיעות הבסיסיות.
יש בזה, לדעתי, מעט זלזול בסובלים ורק מי שמכיר מקרוב יודע עד כמה.
ושוב, לא קראתי את הסיפור המדובר רק זו נקודה שמאוד צורמת לי בקריאת ספרים מעין זה.

מעניין לשמוע מה דעת הקוראות הנלהבות בנידון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפ;2478582:
כותבת בשם חברה (אין לה ניק בפרוג) שביקשה ממני להגיב בשמה:

שלום רב,
לא קראתי את הסיפור אבל שמעתי מאחת שקראה ומאד נהנתה ממנו.
לי אישית אין כל חשק לקרוא אותו עד שאדע אל נכון שהסופרת מכירה את הנושא של מחלות כליות מהיכרות אישית ומבירור מעמיק.
קשה לי עם זה שסופרות כותבות על נושאים וניסיונות שאין להן הבנה בהם מעבר לידיעות הבסיסיות.
יש בזה, לדעתי, מעט זלזול בסובלים ורק מי שמכיר מקרוב יודע עד כמה.
ושוב, לא קראתי את הסיפור המדובר רק זו נקודה שמאוד צורמת לי בקריאת ספרים מעין זה.

מעניין לשמוע מה דעת הקוראות הנלהבות בנידון.

כמי שנושא הכליות קרוב לליבה ומוכר לה עד כדי כאב, מנסיון אישי של הרבה מאוד שנים, אני היא זו [או אחת מאלו] שעברו על פרקי הספר, הגיהו, העירו ווידאו שכל הנתונים [כולם] נכונים ומדוייקים. במקום שהיה צורך לשנות ולו במקצת כדי שיהיה 100% נכון, נעשה השינוי.
כך שהספר הזה מציג תמונה אמיתית ונכונה.

גם אני לא אוהבת אי דיוקים ולכן שמחתי מאוד על ההזדמנות שניתנה לי להגיה ולהעיר. וכל הערה התקבלה בשמחה.

ולא היה מדובר על אי דיוקים גסים אלא דברים שרק מי שמבין קצת הנושא לעומק יתן ליבו אליהם ובכל זאת הסופרת שינתה בשמחה ומאור פנים.

• הוסף לסימניות
ספר נדיר שתודה להשם הגיע לידי כשאושפזתי עם ילד ופשוט החזיק אותי.
אשמח מאד לכתובת המייל של הסופרת הנדירה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה