יש רופא ילדים מומלץ?

• הוסף לסימניות
שמקבל ממכבי, באזור כהנמן /עזרא/ נחמיה/ חזו"א?
חוץ מד"ר הרט שהתורות אצלו לא נגמרים...

• הוסף לסימניות
בנחמיה יש את יונגרסון

• הוסף לסימניות
ד״ר קרן אבישי

מקבל בחזון איש

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על יורגנסון.
מתקתק אצלו התורים חבל"ז,
והוא רופא מומחה!!

• הוסף לסימניות
אני יכולה להמליץ על אבא שלי: ד"ר יוסי כץ. רופא ילדים יותר ממעולה- ניסיון של שנים.

• הוסף לסימניות
תודה!

מה הפרטים של יונגרסון? טלפון? ושעות?
ויוסי כץ- איפה מקבל ומה הפרטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1520123:
אני יכולה להמליץ על אבא שלי: ד"ר יוסי כץ. רופא ילדים יותר ממעולה- ניסיון של שנים.

מה הוא אבא שלך? רופא מצוין נהנינו ממנו באשדוד כמה שנים ולצערינו עזב. יש לו סיעתא דישמיא מיוחדת. הילדים הבריאו אצלו כבר בחדר המתנה... הוא רק הסתכל עליהם והכל הסתדר. שלא לדבר על התורים שנגמרו ברגע כי הוא עובד מהר ויעיל.
הרבה אמהות וילדים זוכרים אותו לטובה.

• הוסף לסימניות
בדיוק.
תודה על המחמאות!
(אמסור לו)
עכשיו נזכרתי שהיא שאלה מי מקבל במכבי, ולמיטב ידיעתי הוא עובד בלאומית ובכללית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה