• הוסף לסימניות
סוף כל סוף הצלחתי לתפוס לה תמונה שאני אוהבת:)

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    פרוג.jpg
    KB 433.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תמונה מקסימה תפיסה מצויינת

חסר קצת גווני ביינם וכהים (חוץ מאזור של העניים והקשת) מה שגורם לתמונה להראות קצת חלבית
אפשר לשנות בל-levels ולעשות מסכה לאזורים שרוצים שהישארו בגוונים הבהירים (כמו הפנים והידיים)
ב- hue יש נטייה קצת שמאלה (לאדום)

• הוסף לסימניות
מתוקה!

• הוסף לסימניות
מה רע בתמונה חלבית?
רצת רוויה, כן יוסיף.

תמונה יפה לבובה שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;2222321:
מה רע בתמונה חלבית?
רצת רוויה, כן יוסיף.

תמונה יפה לבובה שלך.

תמונה חלבית זה תמונה משעממת בעניים (קשה ליצור משהו מרכזי בתמונה ) מאחד מהסיבות הבאות
חסר גוונים
חסר כהים
חסר לבנים

ואחרי הכול אני מסכים שיש מקום לטעם אישי ויוצא מן הכלל. אבל בדרך כלל צריך תמונה מאוזנת מבחינת הכהים והלבנים
ניסיתי לעבד את זה למה שהתכוונתי

קבצים מצורפים

• פרוג_.jpg
    2.6 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אוי לא! הילדה קיבלה צהבת בכתמים מכוערים

היא מושלמת! יש לה גומה במרפק אפשר לנשק לה?
אני אוהבת את 2 הכחולים בכתר בול כמו 2 העיניים
מה יש לה שם ברקע? זה מיותר.

• הוסף לסימניות
תודה חברות:)

נכתב ע"י משה קבלה;2222390:
תמונה חלבית זה תמונה משעממת בעניים (קשה ליצור משהו מרכזי בתמונה ) מאחד מהסיבות הבאות
חסר גוונים
חסר כהים
חסר לבנים

ואחרי הכול אני מסכים שיש מקום לטעם אישי ויוצא מן הכלל. אבל בדרך כלל צריך תמונה מאוזנת מבחינת הכהים והלבנים
ניסיתי לעבד את זה למה שהתכוונתי

תודה על המאמץ.
אבל לא אהבתי את זה ככה.
הראשונה בעיני הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2222405:
אוי לא! הילדה קיבלה צהבת בכתמים מכוערים

היא מושלמת! יש לה גומה במרפק אפשר לנשק לה?
אני אוהבת את 2 הכחולים בכתר בול כמו 2 העיניים
מה יש לה שם ברקע? זה מיותר.

תודה תמי.
באמת התלבטתי מה יותר יפה ,עם הכד או בלי...
גם בעיני יותר יפה בלי.

• הוסף לסימניות
איך היא גדלה, הבובה.
תמונה מקסימה
הכד מיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה