י-ר-ו-ש-ל-י-ם

• הוסף לסימניות
מדהים! תשעה קבין של יופי...
אני רואה שיצאת קצת מהחומות אל השכונות :)
ימק"א, משכנות שאננים, ממילא ובכלל... הכל, הכל תענוג צרוף, אם אשכחך ירושלים...
יישר כוח גדול, פרוייקט פשוט נכס לאומי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1003471:
מדהים! תשעה קבין של יופי...
אני רואה שיצאת קצת מהחומות אל השכונות :)
ימק"א, משכנות שאננים, ממילא ובכלל... הכל, הכל תענוג צרוף, אם אשכחך ירושלים...
יישר כוח גדול, פרוייקט פשוט נכס לאומי!

תודה לאה
אכן כמות הנקודות מחוץ לחומות הולכת וגדלה
השאיפה שבקרוב אוכל לרדת קצת אל "מתחת לאדמה" בכדי להוסיף גם את ההיסטוריה של ירושלים לפרוייקט

• הוסף לסימניות
מדהים!
להסתובב ולנשום כמעט את הריח, וכל זה בלי שיכאבו הרגליים...
פרויקט עצום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1003661:
תודה לאה
אכן כמות הנקודות מחוץ לחומות הולכת וגדלה
השאיפה שבקרוב אוכל לרדת קצת אל "מתחת לאדמה" בכדי להוסיף גם את ההיסטוריה של ירושלים לפרוייקט
הוצאת לי את המילים מהפה..
אני מחכה למנהרות הכותל! ולבית הכנסת היפהפה שם!
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נעתקו המילים מפי!
ישבתי רכונה מול ירושלים אולי שעה.
'טיילתי' בין עתיקותיה ושביליה. 'עברתי' בין שעריה. 'טיפסתי' על חומותיה.
וכשתם המסלול כולו כמה פעמים והרמתי את ראשי ממסך התבלבלתי לרגע. 'הייתי' כל כך שם.

הכל נראה כל כך מוחשי ומושלם.
מיוחד! מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1004586:
בעקבות יום ירושלים
עלתה כתבה (אודיו) באתר ערוץ 7

ניתן לקרוא ולשמוע כאן
נהניתי לקרוא ולשמוע, גאווה יהודית אמיתית.
מחכה ל"חפירות" מתחת לחומות...:)
ומאחלת הרבה הצלחה בהמשך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה