כאבים בברך

• הוסף לסימניות
לבעלי כואבת הברך כבר כמה ימים.
הוא אחרי כמה תרופות סבתא:
כרוב
תחבושת אלסטית
קומפרסים
ובלי שינוי של ממש

הרופא שלח אותו לצילום רנטגן, ואורטופד
האורטופד ביקש בכלל צילום אולטראסאונד..
יש תור לעוד שבועיים..

משהו מכיר?
יש מצב שזה דלקת אפילו שהוא מצליח לתפקד עם הרגל?
מה יכול להועיל?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
למה שבועיים לאולטרסאונד?
אם אתם בירושלים - אפשר לעשות בטרם, תורים תוך יום

• הוסף לסימניות
לי קרה את זה השבת לא יכלתי ללכת, וחשבתי שזה בגלל הנעליים.
שמתי את הנעלי ספורט ואחרי כמה שעות זה נעלם ב"ה.

• הוסף לסימניות
לפעמים זו השפעה של קור.
לחמם את המקום

• הוסף לסימניות
קרה לי ג"כ לפני כמה חודשים,
בסוף גיליתי 2 דברים שהם הגורמים העיקריים:

1. אני נוסעת הרבה באוטובוסים בינעירוניים, החיכוך של הברך עם המושב מקדימה הכאיב מאוד, מאז אני משתדלת לשבת במושב שמיד אחרי הדלת האחורית, שם יש רווח גדול יותר לברכיים.
2. צורת ישיבה מאוד לא טובה על הכיסא בעבודה. הייתי יושבת בצורה שמאוד מתחתי את הברכיים. כיום משתדלת לשבת עם ברכיים רפויות.

ברוך ה' הכאבים עברו, מידי פעם כשאני שוכחת ושוב יושבת במשך זמן בברכיים מכופפות, הן מיד מזכירות לי את עצמן...

• הוסף לסימניות
יש לי ילד אחד שנולד 4.200 ואחרי הלידה שלו סבלתי כשלוש-ארבע שנים מכאבים בברך(כנראה הוא באמת הכביד עלי ואני לא אשה גדולה(-:-והבא אחריו שקל 4 קילו...)אבל גם זה עבר, ללא כל טיפול.
האם זה הגיע בעקבות סחיבה של משהו כבד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה