כאבים ביד בנגינה בקלידים

• הוסף לסימניות
מה ניתן לעשות?
ממה זה נגרם?
האם להתייחס לכאבים?
האם יכול לעבור הכאב?
ואיך ניתן לטפל בזה?

אשמח לכל מידע בנושא.

תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה שלב זה מגיע,
אם מדובר באימונים אינטנסיבים בתחילת הדרך זה טבעי שהשרירים כואבים. (אני לא מנגן קלידים אבל אני לא חושב שזה שונה מכלים אחרים)
אם מדובר במשהו קבוע אפילו בדברים שאתה רגיל לנגן אולי כדאי לבדוק במה מדובר.
אם אתה לומד אצל מורה מקצועי הוא בוודאי יוכל להתבונן בנגינה שלך ולנסות להבין מה הבעיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה סגנון אתה מנגן?
אני שואל כי לעיתים בנגינה החסידית יש קטע של להרביץ לקלידים האומללים, דבר שסתם גומר על האצבעות והמקלדת. לדעתי נגינה נכונה צריכה להיות יותר עדינה ורגועה (אפשר לעשות דברים מהירים ומגניבים, לא אומר שלא, אבל שהאצבעות יותר דוחפות את הקלידים ולא מכות אותם).
נסה להתבונן בצורת הנגינה שלך.

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב שהידיים משוחררות ורפויות בנגינה כי אם לא אין סיבה שלא יכאב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר להרפות ולשחרר את הידיים?
נשמח לטיפים

לך למורה נגינה שילמד אותך אצבוע
עד שעשיתי את זה כאב לי הידיים כל פעם,
מאז אני יכול לנגן שעות בלי כאבים.

• הוסף לסימניות
לך למורה נגינה שילמד אותך אצבוע
עד שעשיתי את זה כאב לי הידיים כל פעם,
מאז אני יכול לנגן שעות בלי כאבים.
ת'אמת שהייתי גם אצל מורה אבל עזבתי לפני החלק הפרקטי..
כרגע הידיים כואבת לי רק אחרי נגינה של כמה שעות טובות, לא בנגינה רגילה.

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק שפרק היד נשאר ישר עם האמה ואין קיפול ונעילה בינהם , זה עלול לגרום לדלקת גידים
לא מומלץ לנגן עם כאב, אלא לבדוק למה זה קורה
בדרך כלל זה מתחיל עם ישיבה לא נכונה מול הקלידים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה