נכתב ע"י פוסטר;1679868:הכאבים אחר עקירה הם כואבים מאוד מאוד!
יכול להקרין לחניכיים, ואפילו שיניים אחרות כואבות בטירוףכ, מעט עקרתי לעצמי שן בריאה בעצמי, מרב כאבים.
זה יכול לקחת אפילו שבוע![]()
נכתב ע"י happy;1679999:אני עקרתי כמה וכמעט לא כאב לי
מקווה שזה מעודד אותך
נכתב ע"י נירוש;1680004:מעניין במה זה תלוי??
נכתב ע"י FL;1680298:תודה לכולם!!
המוזר הוא שהמקום של העקירה כואב ממש מינורית, כמעט לא מורגש.
הרופא אומר שאם ממשיך להציק שאני יבוא אליו (הוא די התפלא שסיפרתי על כאבי ראש.....), אבל בכל מקרה אני צריכה להוציא את התפרים בראשון אז אני יהיה אצלו.
בטח שאני עם אנטיביוטיקה, כבר חשבתי שאולי הכאבי ראש מהאנטיביוטיקה............נכתב ע"י adir28;1680308:הוא לא נתן לך אנטיביוטיקה?
לי הרופא נתן מיד אנטיביוטיקה כי בדרך כלל אחרי כזו עקירה מתפתחת דלקת
אל תחכי בשום אופן עד יום ראשון!
תודה רבה נרגעתי מאוד... מרגיש ממש ככה עכשיו...הכאבים אחר עקירה הם כואבים מאוד מאוד!
יכול להקרין לחניכיים, ואפילו שיניים אחרות כואבות בטירוףכ, מעט עקרתי לעצמי שן בריאה בעצמי, מרב כאבים.
זה יכול לקחת אפילו שבוע![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים