דרוש מידע כאב בטן ועייפות לילד, ~עזרתכן~

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3+ מתלונן כבר כמה ימים על כאב בטן,
הוא לא מתפתל או מתעורר משינה, אבל אומר לי ולגננות מידי פעם שכואבת לו הבטן, וממשיך את היום די רגיל.
בנוסף שמתי לב שלאחרונה הוא גם עייף יותר מהרגיל שלו.

כמובן שקבעתי לו תור לרופא, אבל היה רק למחר אז בינתיים עושה עבודת מחקר כדי לבא יותר מוכנה...

אשמח לשמוע מניסיונכן, תודה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות- עצירות קטנה, וירוס, שפעת, חידק של דלקת גרון שירד למטה
זה דברים נפוצים, יש דברים גם פחות נפוצים.

• הוסף לסימניות
בגדול אין לו עצירות או שילשול,
השאלה אם זה יכול להיות קשור לתולעים, ראיתי איפה שהוא שכתבו על זה,
אף פעם לא היה לו אבל לאח שלו היה בשבת (פעם ראשונה)

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3+ מתלונן כבר כמה ימים על כאב בטן,
הוא לא מתפתל או מתעורר משינה, אבל אומר לי ולגננות מידי פעם שכואבת לו הבטן, וממשיך את היום די רגיל.
בנוסף שמתי לב שלאחרונה הוא גם עייף יותר מהרגיל שלו.

כמובן שקבעתי לו תור לרופא, אבל היה רק למחר אז בינתיים עושה עבודת מחקר כדי לבא יותר מוכנה...

אשמח לשמוע מניסיונכן, תודה.
צליאק אולי?

• הוסף לסימניות
1. לבדוק תולעים.

2. בנוסף, כאבי בטן אצל קטנים יכול להעיד על דלקת גרון. אם כי בגיל כזה אין בד"כ דלקות גרון.
3. אמנם הוא קטן מידי אבל אולי לא נעים לו בגן וזה משהו רגשי?

אם זה כבר כמה ימים אני הייתי הולך בין התורים ולא מחכה יום נוסף.

יכול להיות גם וירוס
הסתובב בשבועות האחרונים וירוס עם תסמינים דומים
התחיל רק בכאבי בטן/ראש בלי חום
בהמשך הגיע גם חום..
ועייפות אינסופית
נכון מאוד. הרופא אמר סוג של שפעת/קורונה

• הוסף לסימניות
יכול להיות גם וירוס
הסתובב בשבועות האחרונים וירוס עם תסמינים דומים
התחיל רק בכאבי בטן/ראש בלי חום
בהמשך הגיע גם חום..
ועייפות אינסופית
באמת עלה לו עכשיו החום.....
תודה רבה,
מה סוג הוירוס יש עוד תסמינים או משהו שכדאי לדעת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה ימים נמשך בערך?
אצלי יש כאלו שגמרו עם זה תוך יומיים ויש כאלה שבוע...
אם זה הוירוס הזה הוא מדבק במהירות
בגן של הבן שלי היה יום ש 10 ילדים היו חולים (מתוך 23)
ואצלי בבית כל בני הבית נדבקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה