קורונה כאב ביד וכאבי אזניים האם תופעת לואי אחרי קורונה?

• הוסף לסימניות
בתי עשתה בדיקת קורונה עקב היותה בקירבה עם חולה מאומת. וכן עקב תסמינים שיעול חזק ויבש כאב גרון חולשה..
התשובה היתה שלילית.
בכל אופן סיימה את כל זמן הבידוד עפי ההנחיות.
שבועיים אחכ התחיל לכאוב יד שמאל התחיל בחלק קטן מתחת למרפק ומיום ליום מתפשט הכאב לכל היד.כמו כן גם התחילו ככאבי אזניים.
כמובן ניגש לרופא מחר אך מעניין אותי לשמוע אם מישהו שמע שזה תופעות לוואי לקורונה
ואולי היה טעות בבדיקה שיצאה שלילי.
תודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
כאב ביד שמאל - כדאי להתקשר להתייעץ מיד עם אחות / רופא במוקד.

• הוסף לסימניות
מצטרפים.. מניסיון לצערנו.
כאב ביד שמאל יכול להיות סימן לדלקת בשריר הלב / קרום הלב.
במצב רגיל זה סיבוך נדיר. אבל היות וזה אחד מסיבוכי הקורונה - מומלץ (ובלי להבהל) להתיעץ עוד הערב עם אחות מוקד.
אם יש לכם עוד שאלות- מוזמנים לפנות באישי

• הוסף לסימניות
אבל הבדיקה יצאה שלילי.
איך יודעים אם זה מקורונה

• הוסף לסימניות
מעניין מה שאת אומרת על כאבי אוזניים
אני חושבת שזה עוד איזה תסמין חדש גם לי היה.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על מישהי עם כאבי אזניים,
שהיה תסמין יחיד ויצאה חיובי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה