כאיל(ה) תערוג על אפיקי מים

• הוסף לסימניות
צויר ידני צביעה בפוטושופ.
אשמח לחוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
תודה!
השתדלתי לצייר ולצבוע כמה שיותר ריאליסטי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההשתקפות שלה במים....

• הוסף לסימניות
איך מכינים תיק עבודות?
אשמח אם משהו\י יסביר לי.
נראה לי שיש לי כמות ציורים מסוגים שונים שיכולים להתאים לתיק עבודות,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1344551:
איך מכינים תיק עבודות?
אשמח אם משהו\י יסביר לי.
נראה לי שיש לי כמות ציורים מסוגים שונים שיכולים להתאים לתיק עבודות,

אבל כבר יש לך תיק כזה, כך אני רואה. או שאולי הכוונה למשהו שונה?

• הוסף לסימניות
שברתי את הראש והצלחתי. בדיוק ראית לאחר שערכתי חיפוש היכן אפשר לעשות כזה. ניסיתי עכשיו והצלחתי. אבל לא הצלחתי למיין לפי קטגוריות. איך ממינים לאחר שהעלתי את הציורים?

• הוסף לסימניות
את מציירת מאוד מעניין
יש לך קו מיוחד

• הוסף לסימניות
תודה!
אני משתדלת ככל יכולתי, שהציורים לא יהיה שגרתיים, ושיהיה בהם משהו שיעורר התעניינות וימשוך את הצופה.
כאן יש להכיר תודה לאכסניה בה אני לומדת - המאפשרת לי להביא מהכח אל הפועל את רעיונותי - בית פרוג !!! ולמורים: דבורה קוסובסקי המקסימה, שלימדה אותנו ציור ידני, לאברהם זמורה שבזכותו נחשפתי לנפלאות המנגה, ולמוטי הלר המדהים שלימדנו לצלול בנבכי הפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה