כבוד למסיבה

• הוסף לסימניות
אצלנו מביאים קבוע טרופית ועוגת בוקר לאמא ולבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1295574:
העוגה מדהימה וכבר חשבתי על ההזדמנות המתאימה לעשות אותה אך לא בא לי על הג'לי הורוד אולי אפשר להחליף/להוסיף מעדן ורוד או משהו אחר.
יש למישהי רעיון?
מעניין אותי אם כשטועמים את הורוד זה טעם של ג'לי כי לא כולם אוהבים.
תודה
יעל

הטעם של הג'לי לא מורגש, ולדעתי (לא ניסיתי אבל מהגיון אני אומרת) מעדן ורוד לא ייתן צבע. אפילו הג'לי של אוסם לא מספיק צובע אז בטח לא מעדן שהוא בהיר בעצם.

• הוסף לסימניות
תמי1
לא צריך להקציף את הביצים?
פשוט לערבב בקערה את כל החומרים וזהו?
יעל

• הוסף לסימניות
אתמול הייתה המסיבה בגן של הבן שלי

אהבתי את הרעיון-
לאמהות נתנו - מאפה קנוי +כוס אייס קפה
ייצור ביתי אבל טעייים ובכוס של אייס (לא יכלו להאמין שלא קנוי)
ולילדים נתנו- טרופית ושקית ממתקים.

* חוסך מכל האמהות להסחב עם עוגות /פירות שתיה וכד'
בלי הרבה בלאגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1299903:
תמי1
לא צריך להקציף את הביצים?
פשוט לערבב בקערה את כל החומרים וזהו?
יעל

ממש כך.
לערבב היטב היטב שלא ישארו גושי קמח, מה שכן נשאר קצת זה גושים קטנטנים מהשמנת שמתמזגים באפיה.
אגב, תמיד הסתבכתי בחלוקת התערובת ל-3 חלקים שווים, כי קשה לי לאמוד בעיניים אז פעם קודמת שעשיתי, שקלתי את התערובת, ויצא לי סביבות 1.600 קילו לתערובת, כך שבחלוקה שווה יוצא כ530 גר' לכמות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1295678:
אצלנו מביאים קבוע טרופית ועוגת בוקר לאמא ולבת.

אפשר להכניס בתוך שקית מנייר עם הקדשה יפה מותאמת לנושא המסיבה.
בתוספת דף תכניה מהמסיבה.
אסטתי,מרשים,אישי,אקטואליה.
ולא נשאר אח"כ בלאגן ואין בל תשחית.
לגבי הגראפיקה על השקיות וכו'-ניתן להיעזר בפרוגיסטיות.

• הוסף לסימניות
תמי1
לא השגתי ג'לי מהמכירות בדיוק נגמר את בטח התכוונת לג'לי תות. מה את אומרת ממש לא מוצלח להשתמש בשל אוסם?
יעל

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי את אוסם אבל נותנת המתכון כתבה לי ככה.
לדעתי, נסי לשים את של אוסם ותבדקי את רמת הצבע שמתקבלת (עדיף מאפיכל שהעיסה יוצאת סמיכה ולא ניתנת לשפיכה), ומקסימום, הוורוד יתקבל יותר בהיר, ואולי אפשר כמה טיפות צבע מאכל לחיזוק הצבע.

• הוסף לסימניות
היי תמי1,
הכנתי עכשיו את העוגה.
המעגלים הוורודים נעלמו כמעט לגמרי ונשארו בעיקר המעגלים הלבנים והחומים.
איך יצאו לך כאלו מעגלים מדוייקים.
עשיתי בדיוק כמו שאמרת עם הכוס וכ"ו.

יש לך טיפ נוסף?

המעגלים גם לא יצאו כאלה משורטטים כמו אצלך - שפכתי באמצע כל פעם את הכוס בזהירות. אולי אחרי אפיה זה נהיה מדוייק יותר?!

כתבת שגודל התבנית הוא 26. בתמונה נראה שהתבנית שלך יותר גדולה מזה. לא?

• הוסף לסימניות
אין סיבה שצבע מסוים יעלם דווקא, יתכן שהוורוד יצא במרקם אחר? בגדול כולם באותה רמת סמיכות והם אמורים להתפשט בצורה אחידה.
אין לי ביצוע מיוחד אלא ממש כמו שמוסבר במתכון.
כמובן שהמעגלים החיצוניים הראשונים נעלמים ושוקעים והם גורמים לעוגה לגבוה.
במתכון כתוב את גודל התבנית, אבל אני לא מדדתי את התבנית שקניתי, פשוט היו שתיים- אחת יותר גבוהה וקטנה והשניה יותר גדולה ונמוכה, אז קניתי את הנמוכה והגדולה שיהיה לי יותר פרוסות ויותר עיגולים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון איך אפשר להמיר את מרכיבי העוגה כדי שלא תהיה חלבית?

אני חשבתי להכין בלילה של עוגה כושית, בלי הקקאו ואז על אותה הדרך לחלק ל - 3 קערות ולהמשיך כרגיל רק הבעיה שהבלילה פחות מוצקה ואולי זה יהיה בעייתי.
אולי גם הוורוד לא יתפס בתור עוגה רגילה ויהפך לצבע אחר?

אני שוקלת לנסות כי זה דחוף לי.
אבל אני מעדיפה אם יש מישהי שיודעת להזהיר אותי אם זה ממש אבל ממש לא יתאים ורק תהיה לי עוגמת נפש...

• הוסף לסימניות
לצפורה קרייזמן יש טורט צבעוני שזה כמו טורט שיש ולורוד מוסיפים צבע מאכל

• הוסף לסימניות
יש לך מתכון?

בכל מקרה, ניסיתי עכשיו. מלמעלה העוגה כולה הפכה להיות חום בהיר ולא רואים את העיגולים בכלל...:eek:
אני לא יודעת איך זה יראה בחיתוך...

סתם התקמצנתי על הגבינה והשמנת...:(
(אבל במחשה שניה המסיבה אחרי הצהרים כך שאי אפשר להביא חלבי..)

• הוסף לסימניות
לי יש ניסיון עם גלי תות של אוסם
לפני כמה שנים הוא היה צובע נהדר
בזמן האחרון (שנה פלוס) הוא לא צובע!!!
לדעתי הם שינו את המתכון ושמו חומר שונה לצבע
(זה יוצא אפור מלוכלך)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_0101.jpg
    KB 223.6 · צפיות: 26
  • IMG_0152.jpg
    KB 301.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עשיתי לשבת, רק בלי הורוד. יצא מקסים וטעים.
רעיון לכיסוי בנייר כסף בצורה שלא ידבק לעוגה: הנחתי מעל לתבנית העגולה תבנית זהה הפוכה.
כשעושים רק משני צבעים, לדעתי צריך לשים כמות של כוס וחצי מכל צבע בכל פעם כדי שיראו יותר את המעגלים.
תודה על המתכון....

• הוסף לסימניות
רותי בן שימול
התמונות שהראת פה זה מהמתכון המקורי, או מהמתכון ששינית??

• הוסף לסימניות
נכון מאד, יצרתי קשר איתם והם התפלאו שזו פעם ראשונה שהם מקבלים כזו תלונה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1309396:
רותי בן שימול
התמונות שהראת פה זה מהמתכון המקורי, או מהמתכון ששינית??

המתכון המקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה