דרוש מידע כביסה לעגלת תאומים NIU

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה כיצד להסיר
את הריפודים מהעגלה

וכן - האם ניתן לכבס במכונת כביסה?
בתווית כתוב כביסה ביד
אבל אולי מישהו ניסה במכונה ויכול לספר איך יצא...

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
מעדכנת אותך שיש קבוצת מייל שמורה ומדהימה לאימהות לתאומים, שם את יכולה לשאול ולהתייעץ ולקבל הרבה מידע בכל נושא שקשור לתאומים, ממליצה לך ולכל מי שיש לה תאומים ושלישיה... להצטרף להחכים ולהרגיש הכי בבית :)
הנה כתובת המייל להצטרפות:
teomimplus2 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
איזה חמוד לשמוע... :love:
הבעיה שאין לי תאומים, אלא רק עגלת תאומים
(זוג בנות בהפרש של שנה ו-4 חודש...)
אולי בכל זאת יש לקבוצת המייל הזו דרך לסייע לי? מה אומרת?

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה כיצד להסיר
את הריפודים מהעגלה

וכן - האם ניתן לכבס במכונת כביסה?
בתווית כתוב כביסה ביד
אבל אולי מישהו ניסה במכונה ויכול לספר איך יצא...

תודה לכולם
אני כיבסתי בתכנית של 15 דקות, יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי בתכנית של 15 דקות, יצא מעולה.
תגידו
נכון בגגון יש את המוט המעוגל הזה שאי אפשר להוציא? כיבסתם אותו גם? לא נהרס?
וגם במושב יש שלוש פוליגלים קשיחים
לשתיים יש סקוטש להוציא ולאחד אין (איפה שהרגליים)
כיבסתם איתו?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה