כביסת מעיל צמר נשי

• הוסף לסימניות
מישהי העיזה פעם לכבס במכונה- בתוכנית הצמר?

• הוסף לסימניות
כן. להפוך לצד שמאל. לכבס כביסה עדינה בלי מעלות (טיפה אבקת כביסה וטיפה מרכך בשביל ריח) וכמובן ללא סחיטה.
לתלות על קולב בחוץ או באמבטיה כדי שמים יטפטפו. אח״כ אפשר להפוך חזרה שיתייבש גם מהצד השני.
בשום אופן לא מייבש, תקחי בחשבון שלוקח לזה המון זמן להתייבש.  

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;915569:
כן. להפוך לצד שמאל. לכבס כביסה עדינה בלי מעלות (טיפה אבקת כביסה וטיפה מרכך בשביל ריח) וכמובן ללא סחיטה.
לתלות על קולב בחוץ או באמבטיה כדי שמים יטפטפו. אח״כ אפשר להפוך חזרה שיתייבש גם מהצד השני.
בשום אופן לא מייבש, תקחי בחשבון שלוקח לזה המון זמן להתייבש.  

כמה המון? יומיים?

• הוסף לסימניות
חשוב מאד לכבס עם נוזל כביסה ולא אבקה
אחרת ישארו לך כתמי אבקת כביסה!
אצלי כל דבר שאני מכבסת ללא מעלות אני שמה רק ג'ל כביסה
אחרת האבקה משאירה עקבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;915614:
חשוב מאד לכבס עם נוזל כביסה ולא אבקה
אחרת ישארו לך כתמי אבקת כביסה!
אצלי כל דבר שאני מכבסת ללא מעלות אני שמה רק ג'ל כביסה
אחרת האבקה משאירה עקבות

צודקת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bיוטי;915602:
כמה המון? יומיים?[/
כשתליתי באמבטיה זה לקח מינימום יומיים (חורף).
לפני פסח כשתליתי בחוץ- יממה בטוח. 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה