נכתב ע"י מנחם ושורי;633434:סליחה, איך אני מעלה תמונה כמו שצרפת???
דחוף!!!
נכתב ע"י קליפ;633431:בצד התמונה של הציון של הבעש"ט, יש כיתוב, תראו שיש כיתוב אחד על השני...
נכתב ע"י T and A;633742:דבר ראשון, כשפתחתי אמרתי אוהו!, את לא נורמלית!!!!!!!!, זה א-ד-יר!!!!!!!!!! פשוט יפיפה ומדהים!!!!
עכשיו, לא נעים לי להעיר, אבל מתוך נסיון ארוך אני יכולה לנסות להעיר לך
דברים שגם לי ולאחותי העירו:
1. האלמנטים צריכים להיות בפרופוציה נכונה, ז"א פרפר גדול לעומת עץ קטן,
הדשא בתחתית המילה גדול לעומת הדשא ליד האייל וכ"ו...
2. יש בעיה במילה נשמה או שאת הקהה אותה מדי בסוף לא יודעת, תבדקי או שזה נראה שיש בעיה בפרספקטיבה. (או שזה סתם נראה לי...)
אבל מה שבטוח שהטקסט חויה עם לא מונח מספיק על המילה נשמה, פשוט תצמידי...
3. גם תשימי לב לנקודות אור וצל אם האור בא לחזית של הטקסט אז לדוג' תהפכי אופקית
את העץ שהאור יבוא מאותו כיוון וכן הלאה.. הבנת??
וסתם המלצה קטנה אולי שהשביל יצא מתחת למילה נשמה שיראו את הטקסט ממש על
השביל לדעתי זה יתן יותר...
אז, שיהיה בהצלחה! (אל תתיאשי, אני עבדתי על שלי בין חודש לחודשיים...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תמרוז, אוראל סולטן ו-יועץמשפטי3 //