כבר מזמן התחשק לי לשתף אתכם

• הוסף לסימניות
מתאפשר לי להביא כאן רק קטע קצר מתוך 6 דקות של קליפ אמנותי.
בעז"ה בקרוב אעלה בבלוג מסוים, מאמרים על היצירה ועל התהליך וההשראה של עבודות שלי.
אם מעניין אתכם תעקבו ואצרף בהמשך קישור.
הופה, שכחתי לציין, יש שירת נשים.

קבצים מצורפים

• מוזיקלי_2.mp4
    19 MB · צפיות: 500
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עשיתי לייק עוד לפני שראיתי כי לפי העבודות הקודמות שלך- אני בטוחה שיהיה שווה....

טוב, ראיתי :)
תקשיבי, זה מטורף!
מאיפה הרעיונות?!
אגב- רק אני לא שמעתי סאונד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמו שאמרת אמנותי...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
מחכה כבר לבלוג...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
יצירתי ומושקע

• הוסף לסימניות
ואו, אליפות!!
ההפתעות האלו כל רגע, יצירתי ברמות!!

• הוסף לסימניות
מיוחד! הקצב מעולה ויש תאימות מעולה בין הסאונד לויז'ואל.
הרעיון והביצוע מעולים! מענין וכייף לצפות בזה.

(שימי לב ליד שנכנסת בשניה 7 - יש עליה קצת ריצודים מסביב, בין האצבעות)

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
את מפתיעה כל פעם מחדש!

אני ממש מסוקרנת לדעת את ה"מאחורי הקלעים"..
מחכה שתעלי את המאמרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה