- הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 263011
צפה בקובץ המצורף 263091
צפה בקובץ המצורף 263092
קשה איתךנכתב ע"י RacheliM;1841424:הקרופים נחמי...
חוץ מזה מעולה.![]()
נכתב ע"י pnina090;1841451:מדהים,
איזה עדשה ??
נכתב ע"י צחצח;1841517:נראה לי שאני מכיר אותם
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1841445:מדהים....
והקרופים גם לי הציקו בעיין.
ב2 הראשונות בפרט. {החיתוך ברגליים}
נכתב ע"י pnina090;1841451:מדהים,
איזה עדשה ??
נכתב ע"י RacheliM;1841502:זו לא העדשה! זו הצלמת!!
נחמי או שתעלי פרופורציית תמונה,או שתעלי עמוד מעוצב, או שאני ימשיך להציק לך עם זה![]()
נכתב ע"י נחמי;1841923:תודה,
מקובל לחתוך קרוב לברך.......אם יש לך הצעה לקרופ אחר אני אשמח לראות
70/200 צמצם 2.8
רחלי את גורמת לי לעבוד.....
רק בגלל שאני לא אוהבת שמציקים ליערכתי אותם לעמודים דיגיטלים
נכתב ע"י RacheliM;1842095:מבטיחה שלא תתחרטי![]()
מקסים!
נכתב ע"י סתם;1842122:תמונות מהממות
(מאיפה החולצות שלהם?)
נכתב ע"י rikis;1842237:דווקא בגלל הקרופים אהבתי
זה שונה מכולם זה אחרת מכולם
זה משהו שהוא שלך
אהבתי מאוד!!!
אם תתחילי לרצות את כולם תהיי כמו כולם
אבל אם תרצי רק את עצמך תהיי ייחודית בטעם שלך
והלקוחות שלך יחזרו שוב ושוב כי לא תהיה עוד אחת כמוך
מעלף!! עלי והצליחי!!
רק חתימה שלך חסר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים