כללי כדאי להציץ...

• הוסף לסימניות
זו רק ההתחלה... חו"ד?

קבצים מצורפים

• וכאשר.jpg
    KB 47.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הרעיון אדיר
אבל מידי מבולבל - לדעתי

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמי, מאוד מאוד יפה
אבל לא מבינים מה כתוב, מי נגד מי...

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד הרעיונות עם הספרים אם כי בחלק מהמקרים אין לך פרספקטיבה טובה לערמות שלהם.
את השאר כבר אמרו לפני, זה קצת קשה לעשות טיפוגרפיה מובנת עם תלת ממד

• הוסף לסימניות
כן, שמתי לב שהפרספקטיבה לא מושלמת, הוא שאמרתי-רק התחלה!
ודאי שיש עוד על מה לעבוד...

• הוסף לסימניות
אם כך מסקרן איך זה יראה בסוף

• הוסף לסימניות
אני חושבת שפורמט אורך (ולא רוחב), בהנחה שהוא אפשרי עבורך, יפתור לך את בעיות הקריאות.

• הוסף לסימניות
זו בדיוק בעית הבעיות-הפורמט... שאני מוגבלת אליו בדיוק!

• הוסף לסימניות
רעיון מיוחד, צבעים יפים, תאורה יפה מאחור.
בהצלחה בהמשך העיבוד!

• הוסף לסימניות
הבנתי את הכיתוב מיד
הרעיון יפה ויצירתי!

• הוסף לסימניות
מדהים!
פשוט יפה!
(לפי דעתי זה נראה כאילו כתוב: "וכאשר מן הספר תקום", במקום: "וכאשר תקום מן הספר")

• הוסף לסימניות
הביצוע יפה מאד! יוצאים מתוך נק' הנחה שהצבור שרואה את זה מכיר את הטקסט
ויכול לזהות את הכתוב

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר! ואם זה רק ההתחלה, מעניין מה יצא בסוף...
הפריע לי קצת חוסר הסדר בין המילים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי מנסה להחליף בין המילים "מן" ו"תקום"?

• הוסף לסימניות
מיוחד!
באיזה תוכנה זה נעשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה