כללי כדי שהסנדלר לא ילך יחף - לוגו

• הוסף לסימניות
הגעתי לשלב שבו אני מרגישה מוכנה כדי למתג את הלקוח הכי קשה - אני.
מצורפת סקיצה, ואשמח נורא לכל הערה/ שיפור/ מחשבה שעולה לכם לגבי הצבעים, הקומפוזיציה ובכלל..

תודה רבה לכולם! :)

קבצים מצורפים

• my logo.jpg
    KB 58.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נראה ממש טוב!
אהבתי את 2
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
חוץ מעיצוב יפה לאותיות לא ברור מה הוא בא להעביר
יש שם צורניות מעניינת ל-H הדבר הראשון שעלה לי לראש זה סטנדר (לא ברור למה)

• הוסף לסימניות
בס"ד
...2!

• הוסף לסימניות
א. לקח לי זמן להבין שזה לא WEB DESIGN אלא WEB בתוספת DESIGN. נראה לי שזה לא מעביר נכון את המסר
ה WEB הוא תחום עתידני (אמנם אנחנו כבר בחוויה שלו מס' שנים אבל הטכנולוגיה רק הולכת ומשתפרת) לכן סוג הגופן לא מעביר את המסר הזה בכלל. בפרט תוספת הבסיסים שיש ל H. תגלשי קצת ברשת לחברות היי-טק ותראי איך הם מתגו את עצמם. ותחשבי בכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
תמהני מה קדם למה, הביצה לתרנגולת - או התרנגולת לביצה:
מה גרם לכך ששילוב אותיות (מונוגרם?) נקרא במחוזותינו "לוגו", ומנין הקביעה השרירותית שכל לוגו חייב להתהדר בשילוב כפוי של אותיות??..

מבלי להיכנס לדיון מהו לוגו ואיך הוא צריך להיראות, רק אעיר שלוגו עבור מעצב גרפי מהווה סוג של הצהרת יכולת. אם העיצוב הגרפי הגרפי המובא לעייל מייצג נאמנה את יכולתיך, אז יש לך "לוגו".

בהצלחה.

נ.ב. הרעיון של הספר חביב מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;598103:
רק אעיר שלוגו עבור מעצב גרפי מהווה סוג של הצהרת יכולת. אם העיצוב הגרפי הגרפי המובא לעייל מייצג נאמנה את יכולתיך, אז יש לך "לוגו".

כעת הבנתי למה אין לך לוגו - -

• הוסף לסימניות
תמהני מה קדם למה, הביצה לתרנגולת - או התרנגולת לביצה:
מה גרם לכך ששילוב אותיות (מונוגרם?) נקרא במחוזותינו "לוגו", ומנין הקביעה השרירותית שכל לוגו חייב להתהדר בשילוב כפוי של אותיות??..

צודק.
דווקא מעניין לפתוח על זה דיון!
ובקשר לגאולונת - מספר 2
אפילו שלדעתי אותיות זה סתמי מידי
זה יותר מתאים לפאנית... לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי לביא;598185:
זה יותר מתאים לפאנית... לא?

גם זה צריך דיון בפני עצמו

היום כל מעצב שלא מוצא פתרון ליצירה תופס שתי אותיות ומשדך אותם
למה? מה זה נותן?
רואים את זהב פרט צל פאניות וחנויות כובעים

גאולונת לדעתי אחרי הצצה בתיק הלוגואים שלך את יכולה לעשות משהו הרבה יותר טוב

(אני הפסקתי לנסות לייצור לעצמי לוגו)

• הוסף לסימניות
זה יפה, אבל את צריכה משהוא אחר לגמרי בכיוון שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולכם!
וואוו לא ציפיתי לזה..
באמת אתגרתם אותי עכשיו לחשוב על כיוון שונה לגמרי..
כבר אמרתי שאני זה הלקוח הכי קשה? :rolleyes:

אני מודה ממש לכל המגיבים והמכוונים! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה