נכתב ע"י ella;2455462:שלום,
ברשותי מספר כובעים לצילומי ניו בורן למכירה
נכתב ע"י lol;2455560:יש מישהוא\י שיודע איך אני סוגרת הסדר עם המוכר כדי לקבל החזר על משהו שקניתי והתחרטתי..אבל לקח כסף מהאשראי שלי..ואומר שרק עם אני אסגור את ההסדר..יחזיר את הכסף
נכתב ע"י הדסה ו;2455602:את מכינה אותם לבד?
נכתב ע"י lol;2455560:יש מישהוא\י שיודע איך אני סוגרת הסדר עם המוכר כדי לקבל החזר על משהו שקניתי והתחרטתי..אבל לקח כסף מהאשראי שלי..ואומר שרק עם אני אסגור את ההסדר..יחזיר את הכסף
כדאי לך לכתוב ב'איש את רעהו', שםיש הרבה 'מבינים' בנושא..נכתב ע"י lol;2455560:יש מישהוא\י שיודע איך אני סוגרת הסדר עם המוכר כדי לקבל החזר על משהו שקניתי והתחרטתי..אבל לקח כסף מהאשראי שלי..ואומר שרק עם אני אסגור את ההסדר..יחזיר את הכסף
לא הבנתי מי 'אשם', המוכר?נכתב ע"י shandy;2455624:מה שבטוח, אל תסגרי! אם תסגרי, לא תראי יותר את הכסף.
יש לך dispute פתוח? חכי שאלי אקספרס יתערבו ויחליטו.
נכתב ע"י הדסה ו;2455687:הם מהממים
יש אפשרות להזמין בצבעים שונים?
את מוזמנת לפנות אלי באישי , אשמח להתאים לך משהו לטעמךנכתב ע"י userit;2455881:איזו עבודה יפה! יש קצת יותר גדולים, לבן חצי שנה? משהו כמו השני , בגוונים אחרים ובלי שרוכים...
למה את לא מציעה גם לאמהות לקנות? ואיפה את נמצאת?
נכתב ע"י צילום מקצועי;2455969:כובעים משגעים
מצטרפת לשאלה מאיזה עיר את?
נכתב ע"י focusary1;2456072:כובעים מושקעים ומהממים, יש מצב להזמנה אישית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים