דרוש מידע כווית

• הוסף לסימניות
אם קרה הרגע
קודם כל שטיפה של חצי שעה במים זורמים

• הוסף לסימניות
יש איזה אחד בב"ב, אלוף!!!
אם איני טועה קוראים לו ברנשטיין או משהו כזה, אולי מישהו כאן יודע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבני ברק יש את ברנשטיין, אם צריך מספר טלפון אתן
בירושלים אני חושבת יש את קליין, לא מכירה בדיוק

ושניהם מומלצים ממש ממש, המשחות עוזרות ממש ומרגיעות

כמובן שדבר ראשון לשטוף הרבה מים קרים, גם אם נראה שהפסיק רגע לכאוב, להמשיך לשטוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
על מה אתם הכי ממלצים על טיפול בכווית תודה רבה
הייתי ממליץ לתקן את שם האשכול ל'כוויות' ולא 'כווית' שנשמע כמו שם של מדינה במזרח התיכון...

• הוסף לסימניות
ברנשטיין בודק ומתאים את המשחה ונותן הוראות טיפול
לדעתי גם גרין, זה אותה שיטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אחת טובה בירושלים
קוראים לה וויספיש אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
כולם מפחדים בטלפון שאולי זה ממשרד הב' שיפלילו אותם ויתבעו אותם שמטפלים ללא רשיון
לא נראה לי שיסרבו למי שדופק בדלתם לבקש עזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה