כללי כולכן מוזמנות - מופע סוחף!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד לגבי העיצוב.
תודה!

קבצים מצורפים

• מודעה 4-Recovered.png
    KB 885.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מקסים!!
(בקטנה: בריבוע העליון הייתי שמה את הטקסט כולו בלבן
ובריבוע למטה מורידה את הצל מהמופע המוסיקלי, הוא מכביד מדי)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה וסוחפת...

מה קרה לאות ל'?
לדעתי המפתח סול מעט מקשה על הקריאה (הייתי מנסה למקם אותו במקום האות ל')

• הוסף לסימניות
[/QUOTE](בקטנה: בריבוע העליון הייתי שמה את הטקסט כולו בלבן
ובריבוע למטה מורידה את הצל מהמופע המוסיקלי, הוא מכביד מדי)[/QUOTE]
הטקסט היה לבן בתחילה, אבל ללקוח גם יש מילה...
הצל ירד, תודה!

• הוסף לסימניות
לגבי הקטעי טקסט תחשבי אם זה העוצמה שהם צריכים לקבל
נדמה לי שהם לא מספיק חזקים

לגבי ליבי לה': התו נדמה לי לא במקום יתכן שהייתי מצופפת יותר את לה' לליבי ואת התו ממקמת במקום אחר כך שהיה אפרות להגדיל ולהעצים את זה זה קצת תופס הרבה מקום ואין לו את העוצמה הנדרדת

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אבל חובה להגדיל ולהדגיש את "מופע סוחף וכו'" (כבר אמרו: בצבע לבן :( )
כי מה שתופס את העין זה המילים ליבי לה' עם התוים (ושוב: עבודה יפיפיה...) וזה יכול גם להראות כמו פרסום לדיסק וכדו'
כמו"כ חסרים לך פרטים טכנייים... (מתי ואיפה יערך המופע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1456144:
מיוחד!
אבל חובה להגדיל ולהדגיש את "מופע סוחף וכו'" (כבר אמרו: בצבע לבן :( )
כי מה שתופס את העין זה המילים ליבי לה' עם התוים (ושוב: עבודה יפיפיה...) וזה יכול גם להראות כמו פרסום לדיסק וכדו'
כמו"כ חסרים לך פרטים טכנייים... (מתי ואיפה יערך המופע)

תודה!
המודעה הזאת, זה רק 3/4 עמוד, ברבע למטה יהיו הפרטים - משתנים לפי צורך.

אגב, לאלו ששאלו בפרטי, ליבי גלדמן שיחקה את ''פרלה'' ב''מתנת האש'' של אליאס.

• הוסף לסימניות
העליתי קובץ מתוקן, עם חלק מהצעותיכם המקצועיות.
(חלק מהדברים לא יכולתי ליישם מאילוצים שונים...)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מה שכן העומס בפרטים מסביב קצת מכביד על העין. אולי כדאי לוותר על חלקם.
בהצלוחה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
(בקטנה: כדאי להוריד את התו הקטנטן שעומד על התו הורוד למטה, הוא מיותר ומפריע...
ולהזיז מעט את העיגול של "עם המון..." אולי לכוון השביל, כי כך שהאלמנטים "דבוקים" זה קצת "חנוק" שם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה