כולם מוזמנים...

• הוסף לסימניות
יש מקום לכולם :)

קבצים מצורפים

• מסעדה.jpg
    1.7 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
סוף הדרך!!!

• הוסף לסימניות
כמות הפרטים ממש עושה טוב להדמיה, ברנדר יש עוד מה לעבוד.
אחרי שתי ההדמיות הקודמות הצבת לעצמך רף :)

• הוסף לסימניות
בגדול המידול נראה מצוין
אני לא יודעת אם זה הטקסטורות,התאורה או בעיקר הרנדר
אבל צריך להוסיף לזה ראליזם ,קצת יותר עומק
ואז זה יהיה מושלם

• הוסף לסימניות
משהו מיוחד, עושה חשק לשבת לאכול.

• הוסף לסימניות
וואו ניכרת השקעה עצומה בכל הפרטים עד הקטנים ביותר.

צריך לעבוד על התאורה יש פה מקור תאורה אחד בלבד.
צריכים להיות לפחות 5-6 נקודות תאורה.

• הוסף לסימניות
הדמיה ממש יפה.
אני ממש לא מהתחום, אבל עם כאלה עמודים ומרכז תקרה משוכלל נראה לי שמתאים מאוד גם קרניזים
והכסאות לעומת הארמון פשוטות מידי, נראה כי מתאים שם משהו מרופד וכבד יותר.

• הוסף לסימניות
העוגת קצפת הכי מגרה :)
בקטנה, משהו בעובי של העמודים מרגיש עבה מידי, הייתי שמה באולם משהו עדין ודקיק יותר.

בתאבון

• הוסף לסימניות
גיל היקר, כמה הערות.
לחומרים אין מספיק גימור, צריך לעבוד על הראפנס.
יש בלאגן אטומי בצבעים, חייבים לעשות התאמה יותר הגיונית.
תצלם עם עדשה פחות רחבה, דרך הקיר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה פשוט מדהים כל פרטי הפרטים של הפריטים הרבים!!! כמו ההשתקפות בכוסות ומבעד לכוסות ועוד ועוד.
נ. ב. גם לי קצת הפריע עובי העמודים בפרט אלו שליד הקיר.

• הוסף לסימניות
מיוחד ויפה במיוחד
קצת עמוס לי בעיניים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה