כונן גיבוי חיצוני, למבינים כנסו בבקשה!

• הוסף לסימניות
יש לי כונן 1T חדש של טושיבה, אני מתלבט:confused: אם הוא מספיק טוב שלא יקרוס יום אחד, או שעדיף לי למכור אותו ולקנות WD?
אשמח אם חוץ מתשובה של כן ולא, תשתפו חוויות שימוש אם יש..
תודה ליועצים..

• הוסף לסימניות
כל דיסק קורס מתי שהוא כך שאם אין גיבוי הנתונים יכלו לאיבוד בוודאות רק שאלה של זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elshco11;1750269:
יש לי כונן 1T חדש של טושיבה, אני מתלבט:confused: אם הוא מספיק טוב שלא יקרוס יום אחד, או שעדיף לי למכור אותו ולקנות WD?
אשמח אם חוץ מתשובה של כן ולא, תשתפו חוויות שימוש אם יש..
תודה ליועצים..
לי יש WD כבר משהו כמו 6 שנים אני מרוצה ממנו מאוד, ביחס לטושיבה אני לא יודע בוודאות, אבל מפי השמועה שאין מה להשוות.

• הוסף לסימניות
אין הבדל משמעותי

כולם קורסים בסוף

אל תחכו מידי הרבה זמן חח

אבל 6/7 שנים סביר לשניהם

• הוסף לסימניות
כונן 'גיבוי', אמור להיות גיבוי!, לא כונן שמעבירים אליו את כל החומר אלא שהוא מגובה גם בו וגם בעוד מקום. אף פעם אל תאחסנו קבצים חשובים רק במקום אחד!.

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי חשוב המארז יש לSP מארזים איכותיים מאוד גם Transcend טובים

• הוסף לסימניות
מניסיון, אל תיגע בסילקון פאוור, יש להם מארזים מעולים, אבל..., הארדיסק בפנים זה סמסונג ומניסיון של 3 מתוך 3!!! (לדיאגנוזרים - דגמים שונים, במחשבים שונים ובמצבים שונים..) קרסו יום אחד ללא כל הודעה מוקדמת או סימני גסיסה - בתוך השנה הראשונה - האחריות לא מעניינת לפעמים כמו החומר החשוב שנמצא שם, בכ"א תודה לך על התגובה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elshco11;1762563:
מניסיון, אל תיגע בסילקון פאוור, יש להם מארזים מעולים, אבל..., הארדיסק בפנים זה סמסונג ומניסיון של 3 מתוך 3!!! (לדיאגנוזרים - דגמים שונים, במחשבים שונים ובמצבים שונים..) קרסו יום אחד ללא כל הודעה מוקדמת או סימני גסיסה - בתוך השנה הראשונה - האחריות לא מעניינת לפעמים כמו החומר החשוב שנמצא שם, בכ"א תודה לך על התגובה..

?????
יש לי כבר שנתיים של SP ולא מכיר שום בעיה שהזכרת פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1762601:
?????
יש לי כבר שנתיים של SP ולא מכיר שום בעיה שהזכרת פה.

לא תמיד כשמישהו כותב שיש בעיות זה אומר שבדיוק לך זה יקרה\קרה הוא כותב מה שהוא קורא ברשת על זה וכנראה ברשת היה הרבה סיפורים כאלה או אפי' אצלו כבר קרה כמה פעמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה