כללי כונן מלא - מישהו מבין???

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה קשה ומייאשת שכבר זמן רב אני לא מצליחה לתפור ותוקעת אותי מאוד. :(

יש לי במחשב כונן c, שעליו אני לא שומרת שום קובץ או מסמך. הכל על הכונן השני (2 TB).
אבל משום מה, הכונן כאילו מ-ל-א.
זה לא מפריע לי, רק שלפעמים, בזמן עומס (קובץ גדול בפוטושופ, או כמה תוכנות פועלות בו זמנית...) המחשב מתחיל לגמגמם. הוא סוגר לי קבצים ותוכנות בטענה ש"הדיסק מלא". כמות האחסון נמוכה והוא לא יכול לעבוד ככה.
אני מוגבלת בכוח העבודה של המחשב לכוח קטן מאוד, וזה מתסכל.
הטכנאי שדרכו רכשתי את המחשב והוא גם התקין לי עליו הכל, טוען שזו בעיה שלי (???), ולא מסכים לעזור לי לפתור אותה.

ניסיתי לבדוק את האחסון של הכונן, ושם אין כמעט כלום מלבד "קבצים זמניים" - 181 GB!
ניסיתי לרוקן את זה, אבל זה נשאר אותו דבר.

מישהו מבין בזה, ויכול לעוץ עצה??? :confused:
אני תקועה באמצע העבודה - - -
תודה רבה מראש!!!!!

קבצים מצורפים

• כונן.JPG
    כונן.JPG
    KB 10.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
להפעיל ניקוי עם cclener

• הוסף לסימניות
הבעיה היא כזו - בעת עבודה על מסמך בפוטושופ, התוכנה יוצרת קבצים זמניים באופן קבוע. ברירת המחדל של התוכנה לשמירת קבצים אלו היא כונן :C. התוכנה קוראת לכונן הזה Scratch Disk.

באפשרויות התוכנה (Edit - Preferences) ישנה האפשרות לשנות את ה-Scratch Disk לכונן אחר, פנוי יותר. פעולה זו תפתור לך את הבעיה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באפשרויות התוכנה (Edit - Preferences) ישנה האפשרות לשנות את ה-Scratch Disk לכונן אחר, פנוי יותר. פעולה זו תפתור לך את הבעיה.
תודה רבה רבה!!!
איפה זה בדיוק שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2436566:
תודה רבה רבה!!!
איפה זה בדיוק שם?

Edit > Preferences > Performance

תראי שם כמה הארדיסקים מסומנים.
כל הארדיסק מסומן משמש כ-Scratch Disk.
הורידי את הסימון מכונן :C.

• הוסף לסימניות
נזכרתי איך מנקים,
אם את רוצה תצרי איתי קשר כבר עכשיו.

• הוסף לסימניות
Edit > Preferences > Performance

תראי שם כמה הארדיסקים מסומנים.
כל הארדיסק מסומן משמש כ-Scratch Disk.
הורידי את הסימון מכונן :C.
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים,
ובמיוחד לבתיה בן דוד!!!
:) :) :)

קבצים מצורפים

• כ.JPG
    KB 10.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2436657:
תודה רבה לכל המסייעים,
ובמיוחד לבתיה בן דוד!!!
:) :) :)

בתיה, לתועלת כולם כדאי שתסבירי כאן
איך הקסם פעל...?;)

• הוסף לסימניות
חיים עזרת לי מאד!!
ואגב, ב- CC האופציה קיימת בחלון הזה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 153.6 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה