כונן רשת מרוחק

• הוסף לסימניות
אני מחפש כבר כמה חודשים ברשת עזרה איך להפוך כונן קשיח של מחשב שנמצא במקום מסויים, בתור מיפוי כונן רשת אצלי במחשב. מצאתי פתרונות מסובכים ולא הצלחתי, עכשיו מצאתי משהו כאן
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344367.0
אלא שאין אני מבין כלל לא בלוגמיאין ולא באמהצ'י אם מאן דהו מבין בתחום הנ"ל יוכל לעזור לי

תודה.

• הוסף לסימניות
נראה שאתה איבדת את הדרך, ענה על השאלות הבאות:

1. הכונן נמצא במחשב מחובר לרשת האינטרנט?
2. כתובת IP שלך קבועה באותו מחשב?
3. מערכת הפעלה שברשותך כולל גרסה?
4. מה המטרה? העברת קבצים או שימוש מרוחק במערכת הפעלה?

• הוסף לסימניות
לפי איך שאני מכיר את הצרכים שלו אז כך
1. הכונן נמצא כמובן על מחשב שמחובר לרשת האינטרנט
2. חיבור איפי קבוע יוגדר אם יהיה צורך בכך
3. XP SP3 PRO עם עבודה עם ווינדוס 7 קצת וכמובן שהוא רוצה שיהיה גישה מכל סוגי מערכות הפעלה
4. המטרה אינה העברת קבצים אלא שימוש במסדי נתונים מרוחקים באמצעות ממשק קדמי מקומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nthr1984;552846:
אני מחפש כבר כמה חודשים ברשת עזרה איך להפוך כונן קשיח של מחשב שנמצא במקום מסויים, בתור מיפוי כונן רשת אצלי במחשב. מצאתי פתרונות מסובכים ולא הצלחתי, עכשיו מצאתי משהו כאן
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344367.0
אלא שאין אני מבין כלל לא בלוגמיאין ולא באמהצ'י אם מאן דהו מבין בתחום הנ"ל יוכל לעזור לי

תודה.

לוגמיאין ואמהצ'י יוצרים רשת VPN שאתה יכול ליצור גם דרך טימוויאר נו ניסינו את זה כבר וזה מסורבל מידי

• הוסף לסימניות
מה בקשר להגדיר רשת עם סמבה? היא תתן לך את כל מערכות ההפעלה וגם את השימושים אותם אתה צריך אה והוא חופשי
עוד מידע פה http://en.wikipedia.org/wiki/Samba_(software)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה