כונן C מלא

• הוסף לסימניות
היי
בגלל שגם למטומטמים יש אייפון. יש לי אייפון :) וכל הבאק אפ שלו נשמר בכונן C
(אין לי מושג איפה) ולכן הכונן התמלא
אז אתמול העברתי חלק מהדברים הקבועים במחשב לכונן D
ועכשיו המחשב נותן הודעת שגיאה בהפעלה, משהו בנוסח שהאופיס לא עלה
והכל נדפק
אז, נאלצתי למחוק את האייטונס ועוד כמה דברים פרטיים שלא עבדו כמו המודם הסלולארי
וכונן C עדיין מלא
מישהו יודע איפה זה נשמר?
מה מותר למחוק מC?
ולמנוע מהמחשב לשמור הכל דיפולטיבית על C?

• הוסף לסימניות
רגע אייפון כולו 16 גיגה לא ???
מחשב גם מלפני 200 שנה יש לו 40 גיגה בניכוי 10 של מערכת הפעלה יוצא 30 גיגה פנוי אז איך בדיוק הגעת למסקנה שהאיפון גמר לך את המקום במחשב???

• הוסף לסימניות
להפעיל סיקלינר-תוכנה לניקוי.
למחוק טמפים.
להעביראת כל המסמכים לדי.....

• הוסף לסימניות
כהמשך לsara100-תוכנת סיקלינר מעודכנת, בבקשה.

קבצים מצורפים

• ccsetup320.rar
    3.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תתקין את REVOUNISTALL, אם יש לך אייפון, אזה אתה כנראה לא בנתיב, אז תגגל את המילים revo free.
התוכנה היא בעברית ודרכה ניתן למחוק את כל קבצי ה TMP ולעבור במהירות על התוכנות הקיימות ולראות מה ניתן למחוק.
בהצלחה
.

• הוסף לסימניות
השניה ראיתי את התוכנה שהעלת רמה פלוס, היא גם תוכנה מצוינת.

• הוסף לסימניות
הבן אדם אומר שהגיבוי גמר לו את המקום!!! ממתי גיבוי זה קבצים זמניים???

• הוסף לסימניות
גם לי גיבוי ממלא כמעט את כל הדיסק, ויצר תמונת מערכת וכ' וכו'
אשמח אם יש כאן למשהו פיתרון

וכן כונן C מתמלא כל הזמן עוד ועוד...
(אפי' שאין לי אייפון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lola1979;827416:
היי
בגלל שגם למטומטמים יש אייפון. יש לי אייפון :) וכל הבאק אפ שלו נשמר בכונן C
C?

טעית:cool:
רק למטומטמים יש אייפון!!!

• הוסף לסימניות
בס"ד

ניתן להגדיר כמה מקום יתפוס הגיבוי, והאם הגיבוי יגבה הכל בכל פעם או שיגבה רק את השינויים שנעשו מאז הגיבוי הקודם. והאם ימחוק את הגיבוי הקודם או ישמר לידו.
תלוי באיזו תכנת גיבוי השתמשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה