כונן C מתמלא בעקבות הפרוייקטים- מה למחוק???

• פותח הנושא M.TS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בכל פרוייקט העומס על כונן C גובר,
איזה קבצים ניתן למחוק, היכן?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ישנם קבצים זמניים בשם:media cache בתחילת פרויקט כדאי להגדיר שישמרו בתיקית הפרויקט, על מנת שיהיה לך מעקב עליהם, ותוכלי למחוק אותם כרצונך.
כרגע, כשלא קבעת את מיקומם, הכנסי בפרימייר לedit- prefrences- media שם בדקי את המיקום שבו קבצי הmedia cache שמורים. תתפלאי לגלות שם עשרות גי'גה.
לתיקית הקבצים קוראים media cache files והיא נמצאת בד"כ בתוך תיקיה מוסתרת.
אז, לפני שאת מחפשת בדקי שמוגדר לך לראות קבצים נסתרים.

• הוסף לסימניות
במחשב הקודם התיקייה הנ"ל הייתה נשמרת באופן אוטומטי בתיקיה בה פתחתי את הפרוייקט, כך שהייתה נמחקת עם סיום הפרוייקט.
במחשב הנוכחי, זה לא כך ואגדיר זאת בפרוייקטים הבאים אי"ה.
בקשר לפרוייקטים שנעשו כבר- כתוב שהתיקייה הנ"ל שמורה בכונן C... בתוך תיקייה appdata ...איני רואה כלל את התיקייה הנ"ל.
מדוע?

אגב- איך מגדירים הצגת קבצים מוסתרים בווינדוס 7?

• הוסף לסימניות
את לא רואה את התיקיה הנ"ל שוב מהסיבה הפשוטה שהיא מוסתרת.
תכנסי למחשב שלי לסדר- אפשרויות תיקיה וחפוש - תצוגה- שם תמצאי שורה הצג קבצים מוסתרים סמני שם וי, ותראי את התיקיה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מצאתי.
תודה, את אלופה!

• הוסף לסימניות
סתם בשביל הסקרנות כמה ג'יגה מצאת שם?

• הוסף לסימניות
69GB
והמחשב בשימוש רק מאחרי פסח.

• הוסף לסימניות
המלצה - צרי קיצור דרך של התיקיה על שולחן העבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Stylee;628533:
המלצה - צרי קיצור דרך של התיקיה על שולחן העבודה...

רעיון, אך בכל פרוייקט אני פותחת תיקייה שבה נמצאים כל חומרי הגלם והקבצים הנלווים הקשורים לפרוייקט, בסיום הפרוייקט כל התקייה הזו יורדת לאבדון, כל מה שנשאר לי זה להגדיר שגם תיקיית ה- media... תכנס לתקייה הזו ואז גם היא לא תאריך ימים. (וזה מה שלא ידעתי להגדיר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;621116:
ישנם קבצים זמניים בשם:media cache בתחילת פרויקט כדאי להגדיר שישמרו בתיקית הפרויקט, על מנת שיהיה לך מעקב עליהם, ותוכלי למחוק אותם כרצונך.
כרגע, כשלא קבעת את מיקומם, הכנסי בפרימייר לedit- prefrences- media שם בדקי את המיקום שבו קבצי הmedia cache שמורים. תתפלאי לגלות שם עשרות גי'גה.
לתיקית הקבצים קוראים media cache files והיא נמצאת בד"כ בתוך תיקיה מוסתרת.
אז, לפני שאת מחפשת בדקי שמוגדר לך לראות קבצים נסתרים.

סתם ככה מה הם הקבצים הללו והאם חיבים לשמור אותם עד סוף כל הפרויקט?
מה קורה אחרי שמוחקים אותם וצריכים שוב לחזור לפרויקט?

• הוסף לסימניות
כפי שידוע לי אלו קבצים שנוצרים בזמן רנדור/ סגירת סרט.
במקרה שמחקת קבצים אלו ואת רוצה לחזור לפרוייקט, לא קרה שום דבר, מקסימום תאלצי לרנדר שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמזונס;628647:
רעיון, אך בכל פרוייקט אני פותחת תיקייה שבה נמצאים כל חומרי הגלם והקבצים הנלווים הקשורים לפרוייקט, בסיום הפרוייקט כל התקייה הזו יורדת לאבדון, כל מה שנשאר לי זה להגדיר שגם תיקיית ה- media... תכנס לתקייה הזו ואז גם היא לא תאריך ימים. (וזה מה שלא ידעתי להגדיר...)

אני לא יודעת איך זה אצלך.. אצלי בכלאופן קבצים מהאנקור (ולא מהפרימייר - כי אני על אדיוס) הולכים תמיד לתיקיה בתוך הפרוגרם-פייל'ס בתיקיה של התוכנה.. יש לי קיצור דרך על הדסקטופ ואני מוחקת כשזה מתמלא..

• הוסף לסימניות
דרך אגב - זו בעיה רווחת בתוכנות של אדובי,
בפוטושופ (לדוג) קבצים אלו מזוהים ע"י הסיומת TMP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה