כונן D נעלם

• הוסף לסימניות
מה מה ?
מאיפה הבאת את זה ?
לגבי FLOPPY DRIVE:
https://www.howtogeek.com/122891/what-are-the-windows-a-and-b-drives-used-for/

לגבי כונן D, הנסיון מראה שחלונות בוחר את האות הראשונה שהיא פנויה. ברוב המחשבים של היום, זה יהיה אות D, אם הכונן DVD לא תפס אותו כבר. לכן כשמכניסים כונן נשלף, ברוב המקרים הוא יקבל אות D.

• הוסף לסימניות
עם תמונות מערכת של
עכשיו אתה כבר מדבר על משו אחר לגמרי
במקרה שאתה מדבר על תמונת מערכת שיש את הבעיה הזאת
צריך למחוק את כל הכוננים הקודמים שחוברו למחשב שממנו התמונה נלקח מהרג'יסטרי
אבל אין שום סיבה כשמדובר בהתקנה חדשה רגילה שיהיה בעיות עם הקצאות של כוננים

אגב הבעיה שאתה מתכוון (התנגשות של אות כונן) לא קשור איזה אות מדובר
הבעיה הנ"ל יכול להיות גם עם אותיות יותר גבוהות

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
יש כלי קטן ופשוט שיכול לשנות אותיות בין כוננים ולהסיר בקלות אעלה מאוחר יותר

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
א. ממש לא. הייתי משלם על זה בלי לחשוב. פשוט זה מחשב של חבר ואחרי שראיתי שאין לי איך לעזור לו לבד, המלצתי לו לפנות לאנשי מקצוע מהפורום.
ב. כמובן שאם הייתי נותן לאיש מקצוע זה היה לכאלו שעוזרים כאן המון בפורום (כדוגמת @משחזר מידע) ואף פעם לא הייתי נותן לאנשים שמחפשים בפורום איפה הם יכולים לעשות כסף ולא חושבים אפילו לעזור!!
צודק, הוא משקיע מזמנו גם בלי תשלום זה אומר שיש לו מוסר עבודה טוב!!!

• הוסף לסימניות
גם לי נעלם הכונן הנוסף (חוץ מה C)
נראה לי שאצלי המצב ב"ה יותר טוב
האם אפשר לתקן את זה מרחוק?
בתשלום כמובן
20191107_085301.jpg

• הוסף לסימניות
גם לי נעלם הכונן הנוסף (חוץ מה C)
נראה לי שאצלי המצב ב"ה יותר טוב
האם אפשר לתקן את זה מרחוק?
אם עוד לא הסתדר...
דבר ראשון תבדוק אם רק חסר לו אות כונן ע"י פתיחה של ניהול דיסקים קליק ימיני על הדיסק >שינוי אות ונתיבי כוננים>הוספה>אישור >אישור.

• הוסף לסימניות
הסתדר ב"ה
התקשרתי ל @פופקו הוא אמר לי לכבות את המחשב להוציא מהשקע ולחכות 5דק'
ב"ה הכל חזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה